keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Joku ihmeen takatalvi?

Tänään kun heräsin ja katsoin ulos ikkunasta, humasin että sillä satoi lunta. Ei mikään hauska yllätys.. En oikein pidä lumesta, varsinkin kun odoittaa kesää ja kesän leirejä niin paljon. Niinkuin ehkä joku on hummanut, lumi on jo meilkein sulanut poois nyt. Mutta pyöräileminen kouluun oli kyllä aika kamalaa. Olin melkein myöhässä niin oli pakko lähteä pyörällä.

Kun nyt katson ulos kaikki on harmaata mutta siellä täällä näkyy lumiläikkiä. Mitenköhän kukille jotka olivat alkaneet kasvaa kävi? Noh, toivotaan että sitä takatalvea ei tule, koska sitä minä en halua. Olen katsellut vähän vanhoja kuvia postauksia varten ja löysin tämän yhden ihanan:





 En tiedä edes ketkä nuo hevoset ovat. Paitsi että se piahtaroiva on Haiti. Ja tietysti kuvassa on häiritseviä elementtejä esim. heinäpaalit ja aidat, mutta tärkein ei nyt ole kuvan kauneus. Se on tämä tunnelma, en ikinä voisi uskoa että voi olla noin vihreätä. Ainakin jos vertaa siihen mitä näkee kun katsoo ulos ikkunasta.


Koulua on jäljellä n. 2kk jos edes sitäkin. Sitten syksyllä minulla alkaa yläkoulu. En tiedä ihan mitä ajattelen siitä asiasta, kirjoitan ehkä siitä myöhemmin kesällä, lähempänä syksyä.

Tänä kesänä on tähtäimessä elämäni paras kesä, Silverin kanssa. 2014 ei ollut mielestäni kiva vuosi. Ainoa asia joka tulee mieleen siiitä on Ianin menetys. Tietysti saimme Silverin, mutta Ian tulee mieleen ensin kun joku sanoo 2014. Musian vain että 2012 oli todella hyvä vuosi. En edes muista mitä silloin tapahtui, mutta siitä on jäänyt hyvä tunnelma.

Kuva ylhäällä varmaan teki kesän odottamisesta vielä vaikeampaa, mutta se on hyvä että odottaa jotakin. Niin se on aina hauskempaa kun se vhdoinkin tulee. Aika kuluu silti nopeasti, kohta kesäloma varmaankin on jo loppu...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!