keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kauden ensimmäiset kisat ja leirisuunnitelmia vuodelle 2016

Kauden ensimäiset kisat lähenevät huimaa vauhtia. Olemma siis menossa PoM (oman seurtan) järjestämiin kisoihin jotka ovat 31.1. Ne ovat siis koulukilapilut ja menen helppo B. rata on B merkin kouluosuus.


Poni on ollut superkiva, mietitään kuolaimen vaihtoa. Meillä on nyt remonttisuitset oliivilla, jota käytetään kouluratsastuksessa. Sitten meillä on esteillä mexikolaiset joissa on kolmipalanen. Ollaan menty mexikolaisilla nyt ihan kouluakin ettei hengitykseen tulisi olngelmia, mutta ollaan nytten palailtu remonttiin. Olen kuitenkin huomannut että poni menee paremmin kolmipalalla, joten ehkä vaihdetaan remonttiin kolmipala. Esteillä ja maastossa Silverillä on tapana innostua ja vähän jopa kuumua, mutta kuitenkin joskus vähän hidas edestä. olen miettinyt D-rengas kuolaimia, muta pitää nyt vielä katsoa mitä keksitään.

Ninni

Sanni

Sitten vähän vuoden 2016 leirisuunnitelmia. tai eivät ne enää suunnitelmia ole, sillä olemme jo kaverin kanssa varanneet paikat Ponilaakson 2 leirille joka siis on 13.-17.06 Esteleiri He:B re 70-80 cm. Menen siis saman kaverin, Kaisan, kanssa taas Ponilaaksoon. Tästäkin aiheesta varmaan enemmän myöhemmin!
Tässä on tallin uusin asukas - Master eli Masi. Hän on 8v puolalainen poniristeytys. Masi tuli ratsutallille viime Lauantaina. Masi on Silverin kokoinen, eli n. 145cm. Masi sukupostissa


11 kommenttia:

 1. Leirikuume kasvaa:D Mä oon menossa Ylirannan ratsutilan esteleirille Jumbon kanssa, eikä kyllä millään jaksaisi odottaa melkein puoltavuotta>:(

  VastaaPoista
 2. Mää oon ratsastanu Masil (sillon oli Masa) sen vanhassa kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva! Olisi ollut täälläkin masa, mutta tallilla on jo yksi Masa niin siitä tuli sitten Masi :)

   Poista
  2. Kuka oot jos oot ratsastanu Meten ponilla??

   Poista
  3. Ootko koskaan nähnyt kun Masin vanha omistaja menee sillä? Ja haluaisitko tuntea Masin vanhan omistajan?:)

   Poista
  4. En ole mennyt Masilla, mutta se asuu ratsastuskoululla niin sillä on aika monet mennyt. Ja en ole ikinä nähnyt kun sen vanha omistaja sillä menee enkä edes tiedä kuka kyseinen henkilö on :)

   Poista
 3. Masa on muuten 8v ja se tuli lauantaina:)

  VastaaPoista
 4. Masin vanha omistaja on Mette sen löytää ig nimellä mette_master

  VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!