maanantai 11. tammikuuta 2016

Motivaation puute ja paljon kuvia

Tämä on nyt varmaan 2016 ensimmäinen postaus, jonka tosiaan piti tulla paljon aikaisemmin... Mutta jotenkin nyt kun koulut on taas alkanut niin motivaatio ratsastukseen on kadonnut. Väsyttää eikä millään jaksaisi mennä tallille, kun tietää että siellä on jääkylmä.. Onneksi pakkanen on alkanut vähän jo hellittää. Olen nyt yrittänyt nostaa motivaatiota ratsastukseen koullun ja kaikkeen muuhunkin, ja toivon että motivaatio palaa taas entiselleen.


Silver on ollut nyt huippuhyvä, tosi energinen ja tosi kiva ratsastaa. Vaikka nyt on kylmä ja lunta niin kenttä on oikein hyvässä kunnossa. 

Alhaalla vähän kuvia hyppikseltä joka oli pari viikkoa sitten. Silloin oltiin vielä ihan mutaisissa tunnelmissa.
 Onneksi ei ole nyt näin mutaista :PNyt tosiaan on vähän lunta, mutta kenttä on hyvässä kunnossa joten pystyy ratsastamaan ihan tavallisesti, niin kauan kun itse vain pystyy. En ole enää käyttänyt ratsastuskenkiä, vaan ihan tavallisia talvikenkiä missä on korko. Ollaan pidetty ainakin alkuverkassa ponilla ratsastuslomi, joskus ollaan pidetty lomi jopa koko tunnin jos ei olla muuta kun kävelty ja ravailtu.


Ludde ♥

 2016 ensimmäiset kilpailut ovat jo kiikarissa, nimittäin Porvoon Mustangin (ratsastusseura jota edustan) järjestämä Hankkija-cup. Se on kouluratsastuskilpailu joka koostuu 3 eri osakilpailusta, ja kaikista kisoista lasketaan pisteet. Ensimmäinen osakilpailu on 31.1, toinen 14.2ja viimeinen 20.3

Ensin oli ajatuksena että vain Isla menee helppo C, mutta päätettiin sitten että minä menen myös. En mene siis Ctä vaan B. Poni on nyt niin hyvässä kunnossa, että kannattaa mennä. Minun joulusta en ole mitään oikeastaan tällä blogissa maininnut, mutta sain joululahjaksi herätyskellon ja uuden kypärän. Kypärää olen uskaltanmut käyttää vain kerran, ja oli kyllä tosi hyvä. Se on uvexin kypärä. Jos haluaa nähdä siitä kuvia niin tämän postauksen esnimmäiset kuvat hyppikseltä on kun kokeilin kypärää ensimmäisen kerran. 

Sitten saimme jouluna myös tietää että lähdemme Brasiliaan katsomaan olympialaisia. Ja mikä parasta; saadan nähdä esteratsastuksen finaali! Tästä aiheesta satavarmasti enemmän myöhemmin. 


Koitan nyt kirjoittaa enemmän postauksia taas, tämän pinen "tauon" jälkeen. Kuitenkin isoin ongelma on se, että uusia kuvia on vaikeata saada kun iltaisin on niin pimeätä, eikä kokoajan haluaisi pistää vanhoja kuvia. No, kokoajan päivät pitenevät, ja ollaan lähempänä kevättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!