maanantai 1. helmikuuta 2016

Koulukisat 31.1

Menin siis helpon B, rata oli B merkin kouluosuuden rata. Prosentteja tuli 60.2, mutta itse olen tosi tyytyväinen. Tähän mennessä todellakin minun paras koulurata. Poni liikkui oikin hyvin, ja oli ihanaa ratsastaa maneesissa ku ei tarvinnut pelätä sitä että olisi liukasta. Ponissa oli paljon energiaa, ja vaiihtoi laukan laukkalävistäjällä.. Siinä piti mennä ihan normaalitemposta laukkaa, muta heti kun käännyin lävistäjälle niin poni oli sitä mieltä että tähän tulee nyt temponilisäys. Minä sitten yritin vain jarrutella jotta ehtisimme raviin ajoissa, ja siinä samalla sitten vaihtui laukka. Hieno, puhdas laukanvaihto mutta vähän väärään paikkaan..

Oltiin lopulta 5/15, ja ensimmäisiä ei sijoittuneita.Isla meni helpon C, ja sijoittui siinä kolmanneksi. Pepe oli myös mukana ja sai hienosti prosentit 60%.Isla ja silver
Kisat olivat kaikin puolin onnistuneet, oli kiva päästä taas kisoihin.

2015
2016
Näkyykö kehitystä?

Tästä posutauksesta ei tullut kovin pitkää sillä minulla on paljon kokeita yms koulujuttuja joihin pitäisi harjoitella..

6 kommenttia:

 1. Silver näyttää liikkuvan tosi kivasti, onnea hyvin menneestä radasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia, nyt kun se on taas täysin terve niin lennokuutta löytyy ponskusta :)

   Poista
 2. Ootte kehittyneet hienosti lyhyessä ajassa! Onnittelut onnistuneista suorituksista :)

  VastaaPoista
 3. Onnea hyvästä radasta! Itsellä jo kova kuume päästä kisoihin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itse haluaisin jo kovasti päästä estekisoihin :D

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!