keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Mistä epäaktiivisuus johtuu?


Motivaatio ratsastukseen on laskenut. Se on laskenut aivan liian paljon. Tallille meneminen ei ole enää hauskaa. Yleensä sitä piristyy ratsastuksen jälkeen, mutta ei. Olen siis päättänyt pitää tauon kaikesta hevosiin liittyvästä, toivossa että motivaatio palaa takaisin.

Minulla ei oikeasti ole hajuakaan mistä tämä motivaation puute johtuu. Se on ehkä suurin ongelma tässä. Se voi osittain olla siitä että minulla rupeaa nenä vuotamaan aina kun tulen tallille, ja aivastelen usein, mutta en usko että se on suurin syy. Ehkä se on sitä kun tuntuu että olisin jumittunut samalle tasolle ratsastuksen suhteen? En pääse enää ponin kanssa edistymään tästä kauhean paljon. En tiedä, minsä en voi saada ajatuksiani niin selvikis että tietäisin mikä syy tähän on.

En todellakaan ole lopettamassa ratsastusta, ei missään nimessä. Se on ollut yksi tärkeimmistä jos ei tärkein asia elämssäni ihan pienestä saakka. Rakastan hevosia yli kaiken enkä tiedä mitä tekisin elämässäni ilman niitä.

Toivottavasti minä vain tarvitsen pienen tauon kaikesta hevosiin liittyvästä jotta motivaatio ja innostus palaisi.

Tämä on siis syy siihen että täällä blogin puolella ei ole oikein tapahtunut mitään. Alan taas kirjoittaa aktiivisesti kun alan käydä tallilla. Ei minulla oikein ole muutakaan mistä voisin kirjoittaa, elämässäni ei mitään jännää oikein tapahu. Ja mitä kirjoittaa hevosblogiin jos ei heppa juttuja?

Ensimmäinen merkki että palaan taas kirjoittelemaan on se että teen uuden ulkoasun, eli siihen asti pitäkää huolta itsestänne, ja nähdään topivottavasti pian täällä blogin puolella <3

6 kommenttia:

 1. kiva kun kerroit kuulumisia. varmaan aika monille tulee joskus tollaisa kausia, että oikeen mikään ei huvita ja motivaatio on kadoksissa. itelle ainakin tuttu tunne. tosi hyvä kuitenkin että et ole lopettamassa kokonaan, olet lahjakas ratsastaja. toivottavasti nähdää estekisoissa! tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tää varmaan tästä iloksi muuttuu vielä :)

   Poista
 2. haha. katoin eka et on vähän hassun näkönen silver. mut ei se ollutkaan silver. :D

  VastaaPoista
 3. Ootko harkinnu myyväs Silveriä kokonaan Islalle ja ostavan oma hevosta? Jos siis et pääse kehittymään ponin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole asiaa vielä ajatellut, mutta kuka tietää, ehkäpä se voisi olla ihan hyväkin ehdotus :)

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!