tiistai 1. maaliskuuta 2016

Minnan valmennus ja ensimmäistä kertaa Pepen selässä

Lauantain olin Minnan hyppiksellä. Kenttä oli ihan ok, mutta kuitenkin nin epäluotettava ettei laukattu yhtään kaarevia uria.

Meillä oli ainostaan kaksi linjaa
Hypättiin ensin vähän ristikkoa, parin kerran jälkeen nostettiin pieniksi pystyiksi.


 Yhdessä aiheessa poni otti pienet spurtit kun pelkäsi ohimenevää naista jolla oli sauvat.Sitten nostettiin esteitä vähitellen ja lopuksi hypättiin 95cm -100cm este pariin kertaan.
Poni oli tosi kiva ratsastaa, tosi eteenpäinpyrkivä. Valmennus meni tosi hyvin.

Sunnuntain ratsastin nopeasti läpi ponin, sitten pikkuveli halusi kokeilla Silveriä. Kaiuksella meni tosi hyvin, hän ei ravissa pomppinut satulassa melkeen yhtään, vaikka ponilla on melko epämukava ja pomppuisa ravi. Käynnissä pystyin antaa hänen jopa ohjata ihan itse.

Tämän jälkeen kokeiltiin vielä Pepe. Olin siis ensimmäistä kertaa Pepen selässä. Se oli tosi mukava, enemmän tykkään kyllä ponista mutta voin kuvitella etä siitä tulee mahtava hevonen äidille ja isälle.

Tästä postauksesta tuli aika kuvapainotteinen, mutta katsotaan mitä keksin postailla seuraavaksi.

1 kommentti:

  1. Kiva postaus ja hienot kuvat! Ja muutenkin kiinnostava blogi. Sait uuden lukijan :)
    Http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!