torstai 14. huhtikuuta 2016

Eterma

Jotkut tiestä olivat arvanneet ihan oikein, mm. Sara ja Riia sillä hevonen nr. 3 oli näistä kaikista oma suosikkini. Kiitos kaikkille kommentoijille! :)

Eterma on siis 11.05.2009 syntynyt, 7v tamma.Hän on KWPN joka on alkuperäisin Hollannista. Isä Lux ja emänisä Burggraaf.

Monet veikkasivat myös ykköstä, olihan se kiva hevonen mutta se ei kuitenkaan tuntunut siltä että voisin olla sen omistaja. Mulla oli myös vaikeuksia nähdä mistä hevonen ponnistaisi. Viides hevonen eli Sacramento oli enemänkin kuuma kuin innokas esteillä, eikä sekään tuntunut minulle sopivalta.


 Eterman eli Ettanin kanssa oli kiva työskennellä vaikka se ei aina helppa ollut. Ettanilla oli tosi kiva hyppytyyli ja se oli pohkeelle herkkä. Aina korvaat suunnattuna eteenpäin, innokaana  suuntaamalle seuraavalle esteelle. Kaunis ulkonäkö on vain plussaa :) Vähän väliä kuitenkin paino kädelle ja sillä käytetään esteillä kovempaa kuolainta.


Miten nämä esteet näyttävät näin pieniltä? Tämäkin trippeli 110cm


Ettan ei kuitenkaan hermostunut siitä vaikka joskus en päässyt hyppyyn mukaan (niin kuin videosta voi huomata) Pari kertaa mentiin esteestä ohi, sillä pitää tarkasti näyttää mihin ollaan menossa.

 linkki videoon

 Mutta ei nyt vielä ilota vaikka näin ihana hevonen löytyikin, sillä sen pitää ensin läpäistä ostotarkastus joka on ensi viikon Tiistaina.

3 kommenttia:

 1. Heh, melkein arvasin! Hyvin näyttää tuo kyllä sopivan sulle, nyt peukut pystyyn, että se läpäisee ostotarkastuksen;)

  VastaaPoista
 2. Löysin just sun blogin ja on tosi hyvä, liityin lukijaksi! Arvostaisin kovasti, jos kävisit katsomassa blogini ja mahdollisesti alkaisit lukemaan... Kerron siellä valmentautumisesta ja kisaamisesta esteillä oman hevosen kanssa. www.ystavanihevonen.blogspot.fi. Nyt on vain blogissa pieni taantuma, kun hevosella ei pääse treenaamaan ja etsinnässä on uusi, mutta pian tulee jo ihan kunnon postausta. Tosi upea ulkoasu sulla! Teetkö itse, jos teet niin teetkö muille bannereita/ulkoasuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät :) Kävin kurkkaamassa blogisi, oikein kiva oli ja liityin lukijaksi, odotan innolla sitä kun pääset kunnolla käyntiin niin ratsastuksessa kuin kirjoittamisessa:D Ulkoasun olen tehnyt itse, tällä hetkellä en ainakaan julkisesti tee muille mutta voisin harkita asiaa.

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!