torstai 28. huhtikuuta 2016

Ettan Suomessa!

Ettan tuotiin tänään Suomeen. En ehtinyt paikalle kun se otettiin autosta ulos, mutta kuulemma siinä ei ollut mitään ongelmia. Tulin siis heti koulusta, mutta en kuitenkaan ehtinyt ihan ajoissa.

Ettan vähän juoksenteli ympäriinsä, mutta sitten se meni ihan rauhassa syömään heinää. Se oli etutarhassa, ihan autotien ja kentän vieressä. Vaikka tiellä ajoi mönkkäreitä, mopoja ja pyöriä Ettan ei kuitenkaan ollut moksiskaan. Kun hevosia talutettiin ohi se hörisi niille, muttei muuta. Ettan otti siis koko muuton ihan iisisti, ja hyvä niin :)


 Musta tuntuu että meillä on jo nytt enemmän kuvia Ettanista kun mitä siitä on tähän asti otettu..

 Ja lopuski vielä yksi kuva Pepestä kun se reippaana poikana hyppäsi tänään Inkan kanssa:Lähden vielä tänään uudestaan tallille katsomaan miten Ettan voi ja kuvaamaan Islan estetuntia. Jos alkaa satamaan en tietenkään voi ottaa kuvia mutta menempä kuitenkaan katsomaan :)

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uudesta hevoskumppanista! <3 Todella kaunis tamma, varmaan päästään viikonloppuna katsomaan sitä ja muita heppoja ja uutta talliakin!

  VastaaPoista
 2. Du Måste lägga till en google-translate ruta! Jag vill kunna läsa din blogg också! Otroligt fina bilder btw :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Det troro jag att jag inte gör, men skall börja skriva på http://www.fullgalopp.fi/ på svenska igen. Inte lika mycket som på denhär bloggen, men iallafall :D

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!