torstai 27. lokakuuta 2016

Hevosen kuntouttamista sekä maneesi


 Ettanin kuntouttaminen on nyt aloitettu. Eilen olin ensimmäistä kertaa noin kuukauteen Ettanin selässä. Ettan käyttäytyi tosi nätisti. Tosin se viskoi päätään vähän väliä, asia jota se ei ole tehnyt enää pitkään aikaan.



 

Mentiin myös pari kertaa pitkäsivu ravissa, sinäkään ei ollut  mitään ongelmia. Ettan käytäytyi siis tosi nätisti, odotettua paremmin. Ravi tuntui aika samalta miltä se olisi tuntunut normaalisti parin vapaapäivän jälkeen.


Oli tosi kiva tunne päästä edes kävelemään Ettanin kassa selästä käsin. Taluttaessa se on ollut aika hidas ja pysähdellyt useasti. Nyt kun sillä on ratsastaja selässä niin se kävelee oikein reippaasti, ihan samalla tavalla kuin normaalisti.


Nyt lisätään liikuntaa joka päivältä, tänään mennään sitten varmaan jo vähän enemmän ravia. Pikkuhiljaa, varovasti kokeillen edetään ja kuntoutetaan hevosta.



Minulla on vielä yksi juttu kerrottavana, meidän tallille tulee nimittäin jo ensi vuodeksi maneesi! Rakennustyöt ovat jo aloitettu:

Vielä yksi talvi pitää kestää ilman maneesia
Tämä oli taas aika lyhyt postaus, mutta hei, Ettanin kuntoutus alkaa nyt ja kohta ollaan jo täydessä vauhdissa taas!

Joulukalenteri etenee ihan kivasti, olen jo saanut pari luukkua ihan valmiiksi odoittamaan joulukuuta.. :D

2 kommenttia:

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!