tiistai 1. marraskuuta 2016

Ettanin kuntoustus jatkuu + Playsson.netin äänestys

Minulla on taas vaihteeksi ollut aika paljon koulujuttuja joita olen iltoina tehnyt, heti kun olen tallilta tullut kotiin. Eikä siis blogin kirjoitukselle jää paljon aikaa. Joulukalenteriakin yritän tässä samalla tehdä, siinäkin voi kestää oman aikansa. Kuviakin on vaikea saada kun illat hämärtyvät niin nopeasti ja ilman kuvia on turha tehdä postauksia. Yritän kuitenkin parhaani näiden blogitekstien kanssa!

Ettan on nyt todettu täysin terveeksi ja sitä saa liikuttaa normaalisti sileällä. Viikon ppästä aloitellaan puomi ja kavalettitehtäviä.



Maanantaina ratsastin itsenäisesti, Ettan oli ihan normaali. Vasempaan vaikeampi, mutta ei mitään poikkeavaa. Laukatkin sujuivat ihan hyvin, vaikka vauhtia riittikin välillä. Menin Ettanin jälkeen myös Silverillä. Silver on siis minun entinen poni joka on nykyisin pikusiskon omistuksessa. Silverillä ratsastus oli oikein kivaa vaihtelua.
 


Tänään meillä oli ensimmäinen valmennustunti yli kuukauteen. Alussa Ettan ei halunnut oikein tehdä mitään, yhdessä vaiheessa se jumitti ihan täysin eikä halunnut edes ravata. Sitten kun otin raipan käteen niin se lähte heti virkeänä ravaamaan.

Oikean laukan nosto oli vaikeaa; mutta kun se nousi niin se oli oikein hyvä. Vasempaan Ettan nosti laukan tosi hyvin ja laukkasi tosi kivasti. Lopussa ravikin tuntui oikein mukavalta, sain hevosen rennoksi ja muutenkin tyytyväiseksi. Välillä kun ratsastan Ettanilla niin tuntuu siltä että se olisi ihan samanlainen kuin mitä se oli Virossa kun kävin sitä kokeilemassa. Ennen saikkua se oli jo tosi hyvä, nyt ollaan pakitettu kehityksessä taaksepäin aika monta askelta.

Kaikki postausken ratsastuskuvat ovat Maanantailta. Pahoittelen niiden laatua, mutta sille ei voi mitään. Kello oli vasta vähän yli neljä kun nämä kuvat otettiin. Silloin oli jo sen verran hämärää että kuvista ei oikein halunnut tulla mitään. Nyt tämä kiva vuodenaika alkaa taas, kylmää, mutaista ja pimeätä.. No, onneksi ensi vuonna pihalla onkin jo maneesi joka ehkä helpottaa ratsastusurheilua hieman.


Viimeiseksi vielä yksi pyyntö, olisi nimittäin tois kiva jos viitsisitte käydä äänestämässä tätä blogia playsson.netin blogiäänestyksessä. Linkki äänestykseen löytyy mm. tästä.


Äänestyksen voittajat palkitaan Lahdessa pidettävässä blogiexpossa 20.11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!