keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 viimeinen estevalmennus

Tällä kertaa ette saa katsella mitään sen kummempia kuvia kuin screenshotteja, mutta saatte sen sijaan videon.


Oltiin Lauantaina 31.12 estevalmennuksessa Ettanin kanssa. Valmennuksesta en ala selostamaan sen enempää, alla löytyy video jonka takia oikeastaan teenkin tämän postauksen. Katsokaa ihmeessä video valkusta jos ette ole vielä sitä nähneet, se on jo nimittäin ollut YouTubessa muutaman päivän.

Aloitettiin puomitehtävillä, sitten mentiin lyhyt rata matalilla esteillä ja lopuksi mentiin vähän pidempi rata kun esteet olivat (arviolta) n. 95-110cm. Onnistuin jotenkin ottamaan viimeisestä radasta kaksi viimeistä hyppyä pois, mutta jatkettiin siis sinisen pystyn jälkeen pienempi punakeltainen este ja sen jälkeen heti kaarevalla uralla sinikeltainen pysty. Ettan hyppäsi hyvin ja onnistuin itse olemaan mokaamatta pahemmin ja puomit pysyivät koskemattomina. Valmennus oli kaikenpuolin oikein onnistunut.
8 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kiva hevonen! :) Videoita olisi kivempi katsoa ilman nopeennuksia, niin saisi paremman kokonaiskuvan menosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettan kiittää :) Varmasti, mutta jo tämän pituisen videon lataamisessa kestää nin kauan että jos en käyttäisi nopeennukisa niin olisi varmaan pakko jättää alusta pois paljon materiaalia :/ Kiitos palautteestasi :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja hauska video :) Ihana Ettan :)

  VastaaPoista
 3. Muuten kiva video, mutta nuo nopeutukset tekevät siitä kamalaa katsottavaa. Itse leikkaisin joko pois "turhia" pätkiä tai sitten antaisin olla kokonaisena ja ladata kauemmin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeutukset eivät kyllä kieltämättä oikein toimi, video on kuvattu järjestelmäkameralla eikä oikealla videokameralla joten vakaus ei ole mitenkään vaikuttavaa :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Ihana Ettan! Voitko tehdä postauksen kaikista erilaisista rata- ja maastoesteistä mitä olet hypännyt? Kuvat kaikista esteistä ois kiva, mutta ei pakollinen. Sun blgi on paras blogi mitä mä oon lukenu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Voisi olla ihan hyvä idea, mietin asiaa. Kiva että tykkäät :) Ja pahoittelut siinä että kommentin julkiasemisessa kesti vähän aikaa, en ole käynyt täällä bloggerissa vähään aikaan :)

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!