maanantai 23. marraskuuta 2015

Huippu Lassus ja poni vapaalla

Äiti oli ponin kanssa tunnilla Keskiviikkona, ja hän sanoi että se puuskutti tunnin jälkeen. Olin itse tiistaina ja se oli hidas pohkeelle, muttei kuitenkaan puuskuttanut tai pumpannut. No, eläinlääkäri kävi katsomassa ja ollaan nyt annettu aamuin illoin inhalaattorilla lääkettä. ja poni on nyt siis vapaalla viikon ajan.


Kaksi SIlverin uusista tarhakavereista


Toivotaan nyt että ponin hengitysongelmat johtuvat nyt siitä että se on sisätallissa :)

Olin Lauantaina Minnan hyppiksellä ja menin ihanalla Lassuksella eli lantulla. Tämä 7 vuotias oli tosi ihana, paljon vaikeampi etseillä kuin Silver mutta tykkäsin tosi plajon ♥

Alussa ratsastin vähän varoen, herkkä hevonen kyseessä ja ensimmäistä kertaa selässä. Alussa hyppyihin tuli turha pikkuaskel mutta kun sain vähän tuntumaa hevosenn niin alkoi sujua. Kenttä oli ihan velliä mutta ei pettänyt yhtään.

Kaikki alla olevat kuvat: Ottilia


Näitä perus postauksia ei tule nyt kauhean paljon, sillä minulla alkaa olemaan jo vähän kiire joulukalenterin kanssa... Pitää saada vielä pari videotakin kasattua. No, ensi postaukseen!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköinen tuo Lanttu ja tosi kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! Käy kurkkaamassa meidänkin blogi... www.mustistakomein.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!