keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Miten estää varpaita jäätymästä?

Jos ei ole hyviä talviratsastus-saappaita, niin mikä avuksi? Villasukka auttaa, mutta ei ehkä tarpeeksi. Jos tunkee vielä toisen sukan niin saapas ei välttämättä mahdu jalkaan.

Siihen on hyvä ratkaisu, eli kärkilämmittimet! Sellaisia en ole nähnyt missään kaupoissa, mutta sellaiset voi tehdä vaikka itse. Jos on joku innokas neulova mummo, niin häneltä voi kenties pyytää apua?

Eli kärkilämmittemet voi pistää villasukan alle tai päälle, ja jalka mahtuu kuitenkin saappaaseen. Ratsastaessa sen oikein tuntee kuin varpaat lämpeävät, eikä varpaat palele yhtään.

Yleensä minulla on alla vielä toiset villasukat, niin ei varmana palele!Paras on kuitenkin ne oikein lämpimät talviratsastus kengät, mutta jos ei sellaisia ole niin tämä on oikein kiva ratkaisu!

1 kommentti:

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!