maanantai 2. marraskuuta 2015

Minkälaiset ovat lämpimät ratsastus hanskat?

Talvella on kylmä, ja aina rupeaa sormet palelemaan. Lapasissa on vähän hankala ratsastaa, kun ei pyty pitämään ohjia oikein käsissään.. Ehkäpä juuri siksi nämä hanskat ovat keksitty?

 Eli nämä ovat talviratsastushanskat. Nissä on "kolme sormea", eli niinkuin lapset mutta pikkurillilli on erikseen.

Hanskat lämmittävät tosi hyvin, ja niitä voi käyttää pienemmilläkin pakkasilla eikä tule liian lämmin. Sisällä on ihana pehmustekkin;


Nyt kun vielä muutamme maneesittomalle tallille niin näille tulee varmasti käyttöä! Vielä nämäå ovat vähän liian lämpimät ratsastukseen, mutta käytän niitä sillloin kun laitan ponin kuntoon. Varsinkin silloin kun on tuulinen ilma, sillä poni asuu ulkokarsinassa.
Suosittelen näitä hanskoja siis kovasti! Tietysti ei tarvitse olla crw´n hanskat, voi olla muutkin. Nämä ovat nyt ne mitkä minulla on. Ostin ne viime vuonna hööksistä.


2 kommenttia:

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!