tiistai 18. elokuuta 2015

16.8 KoR 70 ja 80cm

Oltiin siis Kotkassa kisoissa.

Ensin menin 70cm seuraluokan. Poni oli ihan kökkö, tosi väsynyt eikä halunnut liikkua yhtään mihinkään. Radallakin oli ihan kauheata, kun yritti saada ponia eteenpäin niin että askeleet olisivat sopineet. Mutta kun se ei liikkunut, niin tuli pari kohtaa missä pudotus oli lähellä.. Luokka oli clear round, joten saatiin kuin saatiin sitten ruusuke kotiin. En ole silti yhtään tyytyväinen siihen rataan. Eikä se ruusuke kauheasti piristänyt, kun samanlaisia on jo 11 kpl kotona..tässä oli pudotus lähellä..


Sitten oli 80cm aika. Lainasin tallilta vähän pidemmän raipan, koska omani on tosi lyhyt. En voi sanoa että poni heräsi, mutta se liikkui jo paljon paremmin. Ratsastaessa ei kuunnellut pohjetta kun pyysin eteenpäin. Radalla ei ollut kauhean miellyttävää ratsastaa kun poni ei kuunnellut pohjetta. Toki se kulki ihan hyvää tahtia.

Kun tulimme ensimmäisen kerran sarjalle, poni vähän katseli b-osaa. Mutta päästiin silti ongelmitta yli, vaikka olimmekin aika paljon vasemmassa laidassa. Esteelle nro 9 ei sopinut askel. Huomasin jo ennen estettä että askel ei sopisi. Yritin korjata ratsastamalla vähän eteen, mutta kun poni ei kuunnellut niin tultiin huonosti. No, päästiin silti yli puhtaasti.

Saimme tuplanollan ja sijoitumme 5/35. En voi sanoa että olen täysin tyytyväinen, mutta ihan hyvin meni. Saimme silti puhtaan radan, joten nyt on kvaalit amatour touriin kasassa. Katsotaan nyt jos lähdetään sinne ypäjälle vaiko ei..Silver on nyt koko tämän viikon maastolomalla, postaukisia taas sitten kun on aihetta kirjoittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!