keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Syksy on tulossa

Kuten ehkä monet ovat huomanneet, syksy on tulossa. Lehdet alkavat leijailla maata kohti, sää kylmenee, maisema muuttuu oranssiksi.. Itse en tykkää syksystä, se on jotenkin niin surullinen. tietysti omalla tavallaan viehättävä, mutta kuitenkin. Syntymäpäiväni ovat syksyn loppupuolella ja joinakin vuosina silloin on jo lunta. En tosiaankaan pidä keväästä sen kummemmin, onhan sekin ihan kiva, mutta mielestäni kevät on enimmäkseen odottelua. Silloin odotan aina innolla kesää, ja ehkä se odottelu onkin niin tylsää kun kesä on lempi vuodenaikani. Silloin on lämmintä, lomaa ja mikä parasta, leirejä! Ja ei mitä tahansa leirejä, vaan hevosleirejä!

Nyt kun Silver on nyt kipeänä niin kotkan kisat jäivät viimeisiki ulkokisoiksi. Niin muuten, nyt tiedämme että Silverin keuhkoissa oleva lima on allergian aiheuttamaa. Meillä ei kylläkään ole yhtään hajua siitä mikä olisi allergian aiheuttaja. Jos Silver olisi ollut kunnosa, olisimme tänä viikonloppuna suunnanneet kohti Ypäjää, ja sieltä toivottavasti HIHS'hun. Mutta, tälle tilanteelle ei voi nyt mitään, ja ponin terveys on kuitenkin pääasia. Toivotaan nyt vain että se paranee nopeasti, ja allergian syy saadaan selville.

Laitan tähän postaukseen nyt itse ottamia kuvia Vermosta, kun kävimme siellä pari viikkoa sitten.

2 kommenttia:

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!