perjantai 25. syyskuuta 2015

Leppälän Temuli

Moi! Pitkästä aikaa taas kirjoittelen. En ole oikeastaan tehnyt kuluneen viikon aikana mitään ehvosiin liittyvää. Eilen tosin menin sitten Tempulla tunnille. Tempun oikea nimi on siis Leppälän Temuli. Temppu on todella vauhdikas, eikä ohjaan saa jäädä yhtään kiinni. Temppu on 10v ex-ravuri suokkiruuna. Hän hyppää todella hyvin, mutta vauhtia kyllä riittä. Tästä pollesta kyllä riittä sitä "#suokkipoweria" niin että muille jakaa! Menen tänäänkin tunnille Tempulla.

Lopussa Temppu meni jo tosi hyvin, mutta siitä ei ole yhtään kuvia. Tänään en saa varmaan yhtään kuvia kun tunti on vasta kl. 19.00, ja silloin on jo melko pimeää.


Kaikki kuvat Tempusta c. Ottilia
Sitten vähän ponikuulumisia. Joka aamu ja ilta ponille laitetaan inhalaattorilla lääkket, ja sitten vatsahaava lääkket. Tuoreita kuvia ei ole, koska laitumella on aina niin pimeää kun laitetaan ponille lääkkeet. poni on nyt vielä tämän viikon laitumella niin sitten aloitetaan kävelyttäminen.

Etta varmaan edes haluaisi nähdä tuoreita kuvia ponista, niin likainen ja sottainen kun se on.. ;)


Sitten loppuun vielä pari kuvaa Corasta, kun se riehuu siskonsa kanssa. Yritän keksiä jotain mielenkiintoisia postauksia/videoita. Ehdotuksia saa laittaa joko kommentteihin, tai instagramiin (justbe.brave) :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!