lauantai 31. lokakuuta 2015

Sänkipelolla ratsastusta

Nyt ei ole aikoihin näkynyt postauksia. Valmistelen nyt aika monta "vinkkipostauista", joista voi olla ihan apuakin. Postaukset julkaistaan joskus ensiviikolla. Jos paljastan vähän, niin voin sanoa että ne liittyvät jotenkin pakkaseen ja ratsastusvaatteisiin.

Nyt kuitenkin tähän postauksen aiheeseen. Eli sänkkärillä ratsastus. Ja ei, en ole nyt lähipäivinä pakkasella ratsastanut sänkkärillä.
Kirjoitin tästä ratsastuskerrasta jo aijemminkin postauksen, mutta siinä oli lähinnä kuvia.


Tallimme lähellä on tosi kiva iso sänkkäri. Siellä on vähän mäkiä, mutta myöskin suoria pätkiä. Käytiin kuvailemassa, ja olisi tarkoitus tehdä uusi ulkoasu blogiin, tai ainakin banneri. Se riippuu ihan teistä että pistänkö koko ulkoasun vaihtoon vaiko en. (äänestys blogin sivupalkissa)

Sänkkärillä on oikein kiva irroitella. Molempien osapuolien mielestä. Poni oli oikein innokkaana menossa, ja sitä piti välillä jopa ihan pidellä. Tämä on se Silver jonka me ostimme lähes vuosi sitten ♥Tänään oli Silverin kanssa hyppiksellä ja teimme aika mielenkiintoista tehtävää. Ensin piti ratsastaa väli viidellä askeleella ja sitten neljällä. Tehtiin myöskin aika pitkää rataa. Oli tosi kiva nähdä että ponin energia on taas palannut. Tunnista on videota, mutta eiköhän yksi video jo riitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!