lauantai 3. lokakuuta 2015

Mitä ponille kuuluu?


Joo, olen elossa, vaikka blogi on ollut aika hiljainen. Instagramissa olen aktiivisempi, käykää kurkkaamassa sieltä! (@justbe.brave)

Ei ole kauheasti kerrottavaa, eikä muutenkaan kuvia tai mitään muutakaan. Jos jollain olisi joku hyvä postausidea niin kertokaa ihmeessä! 

 Tänään olin kuvaamassa tallin kisoja, siihen meni 3h. Oli kiva katsoa kun kaverit ratsastivat :)Ponia liikutetaan nyt joka ilta. Ollaan nyt jo ravailtu vähän. Tiistaina sitten lähdetään katsomaan klinikalle onko hoito tepsinyt.

Silver on tosi jäykkä, mutta sen voi ymmärtää, niin kauan kun se on saikulla ollut. Se ravaa tosi reippaasti, pää pystyssä niin kovaa kun pääsee, jos sitä ei jarruta. Tosi kiva nähdä että poni on saanut elämäniloa takaisin.

c Ottilia♥ Aivan ihana kuva ♥_♥

c. Ottilia
Tempulla on taas tultu mentyä melko paljon. Tiistaina se meni tosi hyvin, pystyin jopa ihan ratsastamaan jossain vaiheessa. Siltä tunnilta ei ole valitettavasti kuvia.

Keskiviikkona en mennyt yhtään, ja se näkyi sitten Torstaina. Temppu ei kuunnellut yhtään, ja vasta ihan lopussa se rentoutui. Perjantaina meni sitten hieman paremmin kun Torstaina, mutta Temppu ei rauhoittunut kuin vasta ihan lopussa.c Ottilia
Sitten vielä kuvia höpsö koirasta♥


Meillä on yksi hevosiin liittyvä rakennusprojekti meneillään, enemmän siitä myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!