keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Ettanista uusia kuvia

 Loput kuvat ovat isän ottamia :) Meillä oli eilen yhden toisen opettajan tunti. Hän ratsuttaa nuoria hevosia saksassa jos ymmärsin oikein. Harjoiteltiin Ettanin kanssa pysähtymisiä. Lopussa ne onnistuivat jo tosi hyvin.

Ettan ei halunnut yhtään toimia, ehkä myös koska se oli hyvin varovainen liukkaan kentän takia. Se oli jäykkä suusta ja todella hidas pohkeelle. Satoi melkein koko tunnin.

Oltiin koko tunti päätyympyrällä ja työstetiin asetusta ja taivutusta.

Meillä on jo vähän kisoja tiedossa, näillä näkymin ekat kisat olisivat Riihimäellä 16.7. Siellä mentäisiin 70cm ja 80cm tai vain 80cm. Sen jälkeen seuraavat olisivat Laaksolla 23.7 (?). Tarkoitus olisi mennä 80cm ja 90cm.

Tämä jäi nyt ennemmänkin kuvapainotteiseksi postaukseksi, yritän tässä samalla järkätä vähän varustepostauksia :)

4 kommenttia:

 1. Superhienon näköistä menoa, ootte upea pari! Tsemppiä kisoihin jo näin etukäteen!

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. No voi hemmetti, oon ite menossa Laaksolle kuvaamaan pari päivää aikasemmin. Olis ollu kiva meinaan nähdä teidät ihan livenä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin siellä kai on jotkut iltakisat? No, ehkä sä vielä joskus ehdit :)

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!