torstai 29. syyskuuta 2016

Hiekkaa vatsassa


Eilinen iltapäivä meni vermossa klinikalla. 

 Ettanille tehtiin taivutuskokeet missä ei näkynyt mitään.


Ettanin selkä sekä vatsa röntgatiin


Selässä kaikki oli kunnossa, onneksi.


 Vatsasta löytyi sensijaan hiekkaa.  Lonkassa siljaitsevat limapussit olivat myös molemmilta puolilta tulehtuneet. Vatsassa oleva hiekka selittää oikeastaan kaikki oireet. Viime viikon kisoista tulleet 2 puomia voivat hyvinkin johtua siitä. Molemmat esteet olivat oksereita ja Ettanin hypyt eivät oikein tuntuneet normaaleilta.  

Jos et ole lukenut aijempaa postauista missä kerron ettanin oireista niin se on luettavissa tästä.


Limapusseihin piikitettiin lääkettä ja Ettan sai ensimmäisen psylliumkuurin putkella nenän kautta. Nyt pitää pari päivää ihan vain kävelyttää, kohta saa aloitta jo kevyeesti ratastamisen. Ettan saa nyt joka aamu ja ilta psylliumia. Jos oireet häviävät kokonaan niin ei tarvitse käydä klinikalla uudestaan. Jos on toisin niin käydään tarkistuskäynnillä kuukauden päästä.

Onneksi Ettanilla ei ollut mitään vakavempaa ja päästään kohta taas treenaamaan kunhan saadaan hoito tepsimään ♥ Pahin olisi ollut jos selkärangassa olisi ollut jotain hämärää.


4 kommenttia:

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!