lauantai 3. syyskuuta 2016

Estetunti, kisat ja satulatilanne

Pitkästä aikaa päivittelen tänne ihan kuulumisia tallin puolelta. Ettanilla kaikki hyvin, sillä oli vielä viikko sitten aika paha haava jalassa.Nyt se on parantunut aika hyvin.

Tänään vuorossa oli estevalmennus. Ettan oli alussa todella innokas. Hän ei yhtään malttanut odottaa omaa vuoroaan ja oli lähdössä laukkaan koko ajan. Ettan pysy kuitenkin käsissä ihan hyvin vaikka painetta löytyikin. Hyppyjen paikat löytyivät tosi hyvin eikä hevonen jäänyt kertaakaan pohkeen taakse. Ettan haki myös esteelle itse aika hyvin. Jarruttelemista kuitenkin oli ihan tarpeeksi.


 
Tultiin aluksi kolme kertaa pienelle verkkaesteelle. Nämä verkkahypyt sujuivat ongelmitta. Hypättiin vielä pari kertaa sammakko, onnenpyörä ja sarja.Tämä kuva kuvastaa hyvin sen miltä Ettan tuntui ratsastaa.. :D
  Nämäkin hypyt sujuivat oikein hyvin, ei tullut yhtäkään huonoa hyppyä ja paikat osuivat hyvin.

Sitten alettiin tulemaan rataa, ensin esteet olivat matalempia.
innokkaana♥

 Tämä rata sujui ilman ongelmia, sujuva rytmi ja hyvät hypyt.

Nostettiin esteitä niin että ne olivat 90cm ja tultiin sama rata uudestaan.


 Rata suju tosi hyvin, ei tullut yhtäkään lähestymisvirhettä. Paikat löytyivät myös tosi hyvin. Suhteitulta linjalta tuli yksi puomi alas, Ettan meni liian kovaa enkä saanut pidätettä ajoissa läpi. Tultiin vähän liian kovaa esteelle joka johti pudotukseen. Tultiin radan jälkeen vielä suhteutettu linja uudestaan, tällä kertaa ilman ongelmia.
c. Ronja Kuismin

c. Ronja Kuismin

Ettan oli tosi hyvä, ihan super ratsastaa! Huomenna meillä on sitten vuorossa kisat, tällä kertaa ihan kotitallin omat kisat. Mennään 80cm sekä meidän ensimmäinen 90cm. Siitä varmasti huomenna lisää.

Ettanin satulaa yritettiin leventää, sillä se oli vähän liian ahdas. Säkätila kuitenkin pieneni sen verran että satula alkoi painamaan säkää joten satula on nytten siis epäsopiva. Meillä on tällä hetkellä yhden ratsastuskouluhevosen satula lainassa, se sopii Ettanille oikein hyvin. Katsotaan nyt mitä tehdään näiden satuloiden kanssa..

Kirjoitin playsson.netille jutun olympialaisista, jos haluatte lukea sen niin se löytyy klikkaamalla tästä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Onnea kisoihin! Toivottavasti saatte satula-asian järjestymään, meillekin löytyy toivottavasti nyt tiistaina viimein uusi satula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, toivottavasti :/ Kiva että teille löytyi sopiva satula :D

      Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!