tiistai 22. marraskuuta 2016

Ettan menee puomeja ensimmäistä kertaa 1 ja 1/2 kuukauteen


Ettan pääsi Launantaina puomeja ensimmäsitä kertaa saikun jälkeen. Kenttä oli oikein hyvässä kunnossa joten pääsiin viimeinkin menemään puomeja.
Ettan on nyt myös rauhottunut huomattavasti myös varustamisen aikana. Se on varmasti kotiutunut nyt kunnolla.


Ettan oli oikein miellyttävä ratsastaa, parempi kun mitä se oli ollut pitkään aikaan.


Allaolevassa kuvassa näkyy meidän ensimäinen puomiylitys joka tehtiin ravissa.


Ettan oli tosi innossaan ja sitä oli vaikea pidätellä ennen yksittäistä puomia, etenkin laukassa. Itse yritin katsoa sopivaa paikkaa ja sillä tavalla harjotella etäisyyksien katsomista. Ettan sen sijaan oli niin intona että sen oli vaikea pysyä nahoissaan.


Kesti hyvä hetki ennen kuin päästiin kokonaan ravissa kolmen peräkkäisen ravipuomin yli. Kavio kyllä nousi helposti!

Tässä on nyt kuvia melkein ainoastaan siitä kuin mentiin vasempaan suuntaan. Silloin Ettan oli jopa innokkaampi ja piti asettaa sisäänpäin puomien päällä jotta se pysyisi ravissa. Lopussa tämä onnistui jo ihan hyvin. Toiseen suuntaan oli helpompi, Ettan meni paljon rauhallisemmin.

Ettan oli siis oikein hyvä ja käyttäytyi nätisti. Nyt ollaan menty ihan vain sileällä, tänään oli valkkutunti. Ettan meni jo oikein hyvin, oikeassa suunnassa on vielä paljon työstämistä mutta vasempaan se on jo super hyvä. Kuitenkin laukatkin nousevat suhteellisen helposti oikeaan suuntaan ja se on kuitenkin pääasia.

Nyt jatkan taas joulukalenterin työstämistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!