tiistai 8. marraskuuta 2016

Talvi tuli

Tämän postauksen piti tulla jo viime viikolla, kiireiden takia julkaisen tämän vasta nyt.


Meillä on täällä Porvoossa tällähetkellä eniten lunta koko suomessa ja lisää tulee koko ajan. Kenttä on onneksi ollut siinä kunnossa että siinä on pystynyt ratsastaa ihan suhteellisen hyvin kaikissa askellajeissa. Olisin varmasti jo mennyt Ettanin kanssa puomeja ja kavaletteja mutta lumen ja liukastumisvaaran takia pitää odottaa että päästään johonkin maneesiin.Ettan on ollut nyt tosi kipinöissä vaikka ollaan menty ihan sileellä niin osaan vähän aavistaa minkälainen se tulee olemaan kun pääsee hyppelemään.. Ettan ei myöskään osaa liikkua yhtä varoen liukkaamalla pohjalla kuten Silver osaa. Joten vaikka Ettanilla onkin hokit niin en kuitenkaan halua ottaa sitä riskiä että sille tapahtuisi mitään..


A video posted by @ponnytanten on

Ettan on nyt ollut ratsastaessa vasempaan kierrokseen super hyvä, oikeassa kierroksessa on ollut vähän ongelmia asettumisen ja laukannoston kanssa. Ettan on innokkaana menossa laukkaan mutta ei kuitenkaan nosta sitä vaan jää ravaamaan kovaa vauhtia. Se on myös nyt pari kertaa tehnyt sillä lailla että se on käynnissä eikä suostu siirtymään raviin kuin vatsa hetken väittelemisen jälkeen. Huomenna Nixo menee ratsastamaan ja hieroja vilkaisee Ettania nopeasti jotta saataisiin tietää mistä Ettanin käyttäytyminen johtuu.


Terveisiä Pepeltä!

Tallin poni Master eli Masi

Joulukalentetria en ole ehtinyt nyt työstää pitkää aikaa, joten sen kanssa voi tulla vähän kiire. Koulussa tulee koko ajan lisää erilaisia isompia projekteja mitä pitää tehdä vapaa-ajallakin joten se syö kirjoittamistani todella paljon. Kannattaa kuitenkin seurata tämän blogin instagramia (@justbe.brave) jota päivitän useammin, etenkin silloin kun en ehdi koneelle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!