torstai 17. marraskuuta 2016

Ettanilla ratsastukset, Minnan valmennus

Minulla ei ole nyt oikein aikaa tehdä näitä "normaaleja" posatuksia sen takia että joulukalenterin kanssa alkaa tulemaan vähän kiirettä. Ettan on kuitenkin liikkunut oikein hyvin, Viime viikon Lauantaina oltiin Minna kouluvalmennuksessa. Valmennus meni tosi hyvin, sain hyviä ohjeita ja saan Ettanin nyt nostamaan oikeankin laukan hyvin.

Kaikki postausken kuvat ovat Launatailta, c. Hanna Juvonen


 Sunnuntaina oli meidän seuran koulumestaruudet joissa olin kuvaamassa. Silloin Ettan sai olla koko päivän tarhassa. Maanantaina ratsastin itsenäisesti n. 1h verran. Ettan oli energinen mutta meni kuitenkin oikein kivasti.

Tiistaina meillä piti olla valmennus mutta itselläni oli sen verran kipeä polvi että ratsastuksesta ei oikein tullut mitään joten Isla ja poni tulivat meidän tilalle tunnille. Ratsastin sitten Ettanin nopeasti n. 20min. Keskiviikkona Nixo ratsasti Ettanilla, tänään menin itse. Kentää oli sen verran liukas että en uskaltanut kuin vain mennä käyntiä. Tein väistöjä, suoristuksia, etu- ja takaosakäännöksiä ja muuta käyntijumppaa.


Minun on pakko jatkaa joulukalenterin työstämistä, kirjoittelen tänne taas kun on jotain asiaa tai edes kuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!