torstai 16. huhtikuuta 2015

Jalkapallo ja kilpailut

Puhelimella otettu kuva tallilta
Joo, eli tämä ei nyt liity mitenkään hevosiin mutta menen ensi Torstaina, eli viikon päästä jalkapallotreeneihin. Ne ovat vain kerran viikossa ja ilmaisia, minulla ei olisi aikaa siihen muuten.

Mutta nyt kerron vähän muista asioista. Eli Sunnuntaina minulla on kisat Keravalla. Menen 70cm ja 80cm. Ne ovat seurakilpailut, eli ykköstason kilpailut.

Islalla on Lauantaina kisat. Jos menee hyvin laitan videon YouTubeen.  En odota mitään voittoa tai edes puhdasta rataa 80cm luokasta, en ole hypännyt moneen viikkoon rataesteitä. Jos nämä olisivat olleet aluetason kisat eli kakkostason olisin varmasti mennyt Lauantaina yhden radan. Olen tekemässä nyt videota Silveristä in action joka tulee YouTubeen kunhan saan sen valmiiksi.


Alhaalla vähän jotain puhelimella otettuja kuvia :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!