torstai 30. huhtikuuta 2015

Kouluratsastustunti 30.4.2015

Tunti oli kuraisella kentällä. Torstaina on lempivalmentajani tunti, joten alussa oli jo hyvä fiilis.

Poni oli käynnissä aika hidas ja sitä piti herätellä, mutta ravissa ja laukassa se meni ihan normaalia vauhtia. Me harjoiteltiin ensimmäiseksi kahdeksikko ympyröoitä mitä lienee. Sitten oltiin ihan vain ympyrällä tekemässä siirtymisiä. Kenttä oli aika täynnä porukkaa, 6 ratsukkoa jos minut lasketaan mukaan. Siinä kylläkin tuli ja lähti porukkaa tunnin aikana. Tunnilla meitä oli vain 2.
Oltiin siis koko tunti pääty-ympytällä, paitsi alku ja loppuverkka.





Tää kuva on jotenkin ihana♥ Vesi vielä loiskuu tuolla ponin hännän alla/takana









Maanantain tunnista minulla ei ole mitään kuvia kun kukaan ei ottanut, mutta se ei haittaa. Se tunti meni aika huonosti, poni ei kuunnellut yhtään apuaja ja laukassa se vain lähti menemään niin kovaa kun kintuista pääsi. Tain sitä se ainakin yritti. Siinä oli aika paljon piteemistä ja ranteet olivat kipeät tunnin jälkeen. Tulimme kaverini Viivin kanssa tallille pyörällä heti koulun jälkeen, käytiin vaan syömässä keskustassa. Koulusta tallille on n. 9-10km pyörällä. Mutta se matka menee alle tunnissa.
Äiti tuli sitten hakemaan kun kello oli jo yhdeksän kun olin valmis ponin kanssa.
 Lauantaina pääsen estetunnille, Jeee!

Nyt alan kirjoitelle vähän postauksia mihin otin kuvia tänään. Muuten, hyvää vappua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!