tiistai 13. lokakuuta 2015

Iso muutosNyt on tullut ajankohtaiseksi iso muutos. Eli se on nyt näin, että me muutamme Pepen ja Silverin toiselle tallille.

Vanhassa tallipaikassa (koivumäen tila) ei ollut mitään vikaa, hevosia hoidettiin todella hyvin, oli ulkokenttä, maneesi, kolme vesikarsinaa, sekä siistit paikat. Varmaan juurikin siksi viihdyimme siellä lähes 4 vuotta. Ja viihdytään vieläkin, siitä ei ole nyt kyse.
Muuttamisen syy onkin aivan toinen. Muutamme siksi että tämä talli on niin paljon lähempänä. Nykyseen talliin kestää meiltä kotoa 15min ajaa autolla, ja tälle uudelle kestää n. 5 min. Sitäpaitsi minä voin hypätä bussista ulos tallin lähellä kun olen matkalla bussilla koulusta kotiin. Pääsemme siskon kautta vaikka kävellen tallille, eikä kenekään tarvitse aina olla viemässä. Ja jos tarvitsee jotain erikoishoitoa, esim jotkut lääkkeet aamulla tai jotain vastaavaa, niin äiti voi käydä tekemässä sen matkalla töihin. Meillä tulee olemaan hevoset paljon lähempänä meitä, ja elämämme helpottuu huomattavasti.
Muutamme siis Porvoon Ratsutallille. Sinne rakennetaan juuri nyt siirtotallia, johon hevosemme pääsevät asumaan. Talli valmistuu ensi kuussa, joten hevosemme muuttavat silloin.
Sellaista asiaa tällä kertaa. Huomenna tulee sitten postaus siitä mitä ponille kuuluu. Ja kaikki muistaa sitten kätdä heittämässä edes yksi kysymys instagramiin (@justbe.brave) tai tähän.

Jos laitat kommenttin oman blogin linkin, saat sen linkattua myös vastauspostaukseen :) Ja yksi kysymys riittä ihan hyvin, mielellään saa laittaa enemmän!

1 kommentti:

  1. Mikä on vaikein hevonen millä olet ratsastanut ja miksi juuri tämä?

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!