lauantai 4. kesäkuuta 2016

Ettanin ensimmäiset kilpailut Suomessa

Nixo oli Ettanin kanssa kisoissa Ainossa Perjantaina. Päätimme mennä vain 80cm vain sen takia että nämä ovat Ettanin ekat kisat Suomessa.

Kisapaikkana Aino oli ihan huippu, itse tykkäsin tosi paljon. Kaikki toimi hyvin, ainoa huono puoli oli että ei ollut katsomoa. Mutta suosittelen lämpimästi Ainoa, ihan super kisapaikka!


Ettan käyttäytyi tosi hyvin kisapaikalla ja radalla. En tietenkään osaa sanoa miltä se tuntui ratsastaa kun en ratsastanut itse.

Meillä oli kuolaimet sillä olemme nyt löytäneet yhdet jotka sopivat Ettanille. Kuolainasiosta tulee varmaan erikseen joku postaus.
 Rata meni oikein hyvin, tuplanolla tuli. Rata näytti oikein sujuvalta ja hyvältä. En rupea nyt analysoimaan ratsastusta mitenkään, enhän itse edes ratsastanut ja minua jänniti itseäni niin paljon että yritin keskittyä vain kuvaamiseen. Kuavt eivät kylläkään onnistuneen mitenkän super hyvin..Lopullinen sijoituis oli 4/64, eli ei yhtään huono. Ettan ei oikein tajunnut palkintoenjakoa, voi hyvinkin olla että tämä oli Ettanin ensimmäinen sijoitus kisoissa. Nixo olisi antanut Ettanin mennä kovempaa kunnikierroksella mutta Ettan ei oikein ymmäränyt sitä.

Onko mulla laama vai hevonen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!