torstai 2. kesäkuuta 2016

Hevoset laitumelle ja Ettanilla ratsastaminen (31.5.16)

Tässä postauksessa kerron tämän viikon Tiistaista

Hevoset pääsivät laitumelle. Ettan meni Pepen, Famen, Ollin, Höökin, Vendin, Silverin ja Bellan kanssa samaan laumaan. En itse päässyt katsomaan kun hevoset laskettiin laitumelle sillä olin koulussa, mutta kuulemma ei ollut mitään ongelmia.








Olin iltapäivällä Heidin pitämällä valmennusryhmän tunnilla. Hackamoret eivät olleet oiekin toimineet joten laitettiin kuolain ja High Jump suitset. Laitettiin myös ekaa kertaa Suomessa Ettanille apuohjat, gramaanit. Ettan on nimittäin viskonut päätään todella paljon sillon kun sillä on ollut kuolain. Gramaanin kanssa meni yllättävän hyvin. Laukka oli todella hyvä, ravikaan ei ole ikinä ollt kuolaimen kanssa yhtä hyvä kun mitä se oli nyt. Tietysti parannettavaa oli vaikka kuinka paljon, mutta edistystä on näkyvissä.








Kaikki kuvat paitsi viimeinen on äitini ottamia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!