perjantai 24. kesäkuuta 2016

Ratsastuksia viikon varrelta ja uusia hevosia tallilleTiistaina meillä siis oli valkkatunti. Tällä kertaa hypättiin. mentiin lyhyttä rataa ja mm. 7m sarjaa. Tämä taitaa jäädä viikon ainoaksi hyppykerraksi.


Ettan toimi oikein hyvin, olin ennemänkin itse hukassa. Kuitenkin olen mennyt koko viime viikon poneilla ja pienemmillä hevosilla ponilaaksossa, niillä kaikilla on ollut tosi tasaiset askeleet. Ainakin Ettaniin verrattuna... Oli siis tosi outoa olla Ettanin selässä. Ravissa oli kauhean vaikea istua niinkuin laukassa. Hevosen kaula tuntui myös todella pitkältä, tuntui siltä että Ettanin korvat olisivat 3 metriä minusta..

Lopussa meni oikein hyvin! Instagramissa käyttäjällä @justbe.brave löytyy videota :)

Torstaina ratsastin itsenäisesti. Oli vieläkin vähän outo tunne ratsastaa Ettanilla, meni kuitenkin jo paremmin kuin Maanantaina. Tein paljon lyhennyksiä ja pidennyksiä, käynti - laukka siirtymisiä ja kaikenlaisia kiemuroita, mm kolmikaarista kiemurauraa ja loivaa kiemuraa.


Kaikki Torstain kuvat on Islan ottamia

Ettan liikkui tosi hyvin ja kuunteli apuja tosi hyvin, olen oikein tyytyväinen ratsastukseeen kaikin puolin.

Tänään menimme ensin maastoon seuranamme Bea Silverillä ja Isla Vendillä, Bean ponilla. mentiin katsomaan vettä vedenrantaan.


 Silver meni ensin veteen, sen jälkeen tuli Ettan. Vendi ei uskaltanut mennä veteen. Ettan meni vain jos Silver käveli edeltä.

 Kuten allaolevatsa kuvatsa näkee, rannan ohi meni paljon veneitä jonka seurauksena tuli paljon aaltoja rantaan jotka olivat hevosten mielestä vähän pelottavia.

Maastokävelyn jälkeen Isla sai kokeilla Ettania ensimmäistä kertaa.

Kun Isla oli ravannut kierroksen verran niin hän huusi" Jag förstår inte hur du kan rida med denhär" eli suomennettuna "En ymmärrä miten pystyt ratsastamaan tällä". Hän tarkoitti siis sitä miten pompottava ravi Ettanilla on. Ja onhan sillä kyllä kieltämättä aika pompottava ravi.


Isla meni sillä yllättävän hyvin, ettankin näytti oikein tyytyiväiseltä. 
 Sitten siirrytään uutisiin tallilta:


Oona ja hänen äiti ovat tehneet uusia koristeita esteiden alle laitettavaksi. Nimittäin "sammakko" ja "onnenpyörä" jotka molemmat näkyvät ylläolevassa kuvassa.

Ratsastuskouluun on myös tullut uusi hevonen, 7v tamma nimeltään Rusa.


tallille on myös tullut uusia yksäreitä, uusin niistä on tropic Night eli Nino.  Nino on tosi komea, fiksun oloinen nuori hevonen.

Hyviä juhannuksia kaikille! :D

4 kommenttia:

 1. Jälleen kerran upeita kuvia! Haitteko Rusan muuten sattumalta Ypäjältä...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Juu, taisi olla niin että se tuli sieltä :)

   Poista
 2. On kyllä upean näköistä menoa, vau! Ihania kuvia tässäkin postauksessa❤

  VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!