sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Hyppelyt ja ilman satulaa ratsastus

Eilen olimme siis estetunnilla. Tunti meni hyvin, mentiin tosi pieniä esteitä mutta sain ponin laukkaamaan kunnolla. Kuvia ei ole kauheasti, äiti seisoi huonossa kulmassa niin kuvia on melkein ainoastaan edestäpäin, ja joskus on jopa tarkennettu taustaa. Se ei silti haittaa, äiti ei voinut seisoa ihan esteiden vierellä tai edes lähistöllä koska rapaa roiskui tosi kauas. Poni oli niin kurainen että siitä ei edes pystynyt saamaan mitään kauhean hienoja kuvia.

Vettä oli satanut koko yön, kenttä oli tosi märkä. Tunnin jälkeen olikin sitten kova homma pestä kaikki kamat, ja tietty piti pestä ponikin.Vesi muuttui ihan kuravedeksi.


Nämä kaksi ovat äitin ottamia.




Ja tietysti meni peihtaroimaan päästyään ulos.

Tänään mentiin sitten Islan kanssa ilman satulaa. Ensin minä menin jotain 20min. Yritin saada sen mahdollisimman hyvin avuille. Poni oli oikein hyvä. Tein paljon temponvaihteluja, tykkään tehdä niitä ilman satulaa kun pääsee hevosen lähelle.

Sitten Isla meni, ja pidin sille tuntia. Siitä ei kuvia, en pystynyt kuvaamaan kun opetin sitä. Sila sanoi että Silver on ihan eri hevonen. Opetin sitä vähän miten saa muodon pyöreämmäksi. Siksi olinkin yrittänyt ratsastaa sen mahdollisimman kevyeeksi. Isla sai sen oikein hyvin käynissä, ravissa oikealle ihan hyvin, laukassa ei. Mutta sillä meni tosi hyvin, en ole nähnyt Silveriä Islan kanssa niin hyvänä!





Kiitos Islalle kuvista!

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta tykkään kyllä todella paljon! Ratsastat kauniisti ja ponisi on supersöpö :3 Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!