lauantai 25. heinäkuuta 2015

Pepe is back!

Pepe tuli kotiin Ikaalisista. Se on ollut siellä Miika Åfeltin ajo-opetuksessa Medinan kanssa. Medina on Porvoon ratsutallin tinkeri. En ollut mukana hakemassa Pepsua kotiin, mutta äiti, isä ja Medinan omistaja olivat saanet istua kärryssä kun hevoset vetivät. Pepe ja medina eivät vetäneet yhdessä, vaan erikseen.

Jos olen rehellinen, niin en oikeastaan ole kauhean kiinnostunut ajamisesta. Voihan se tietysti olla kivaa, mutta ei se ole ihan minun juttuni. No, eipä sitä tiedä, ehkä innostun siitäkin jossain vaiheessa?

En ole ajanut ikinä hevosta, mutta kaverini Viivin kanssa olemme ajaneet yhtä Milton shetlanninponia. Päädyimme kuitenkin melkein ojaan... Ja yhdessä vaiheessa kärryt olivat irtoamassa. En oikein tiedä miltä tuntuu ajaa isoa hevosta, mutta pienen ponin ajaminen oli kivaa! Silti tiedän, että ratsastus on se minun juttuni.

Pepe on nyt laitumella kolmen oripojan kanssa. Leevin ja kahden pienen ponin. Yksi oripojista, se vaaleanruskeemi on Toy Boy, eli Poitsu. Tummemman ponin nimeä en tiedä. Ne tulivat tallillemme kun Pepe oli koulutuksessa. Poitsun omistaja on entinen opettajani. Hän oli opettajani silloin kun vielä ratsastin ratsastuskoulussa.


Poni pojat♥




Hieno Pepsu♥

Nyt äidin ja isän pitää sitten itse oppia ajamaan. Pepe osaa jo homman, mutta entäs me? :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!