lauantai 4. heinäkuuta 2015

Silver osaa olla todella edustava kuvissa

Selailin vähän vanhoja kuvia, ja löysin tämän:


Isla on laittamassa Silveriä kisakuntoon. Silver ei yleesnä näytä noi hölmöltä kuvissa, yleensä se on oikein kivan näköinen tai sitten se näyttää väsyneeltä. Mutta.. tuota ilmettä en ole aiemmin nähnyt. Näyttää jotenkin ihan hupsulta. Sitten minä innostuin etsimään lisää kuvia Silveristä missä se näyttää vähän hupsulta...


Tässä sillä on sama ilme mutta vielä pahempana versiona. Silver näyttää ihan joltain laamalta.. Tuo ilme tuli varmaan siitä että jäin ohjaan kiinni ja Silver protestoi sitä. Kuva on siis otettu Harjussa ja tuo on ylöspäinhyppy banketilla. Tultiin ensimmäisen kerran köynnissä ja en ollut ihan varma miltä se tuntui. Toisilla kerroilla pystyin jo myötäämään paremmin ja tuollaisilta ilmeiltä vältyttiin.

 
"Mitäs sinä siinä stalkkaat?"

En tiedä miksi Silver tekee noin.. Sen turpa näyttää vähän hassulta koska se nuolee ovea.

"Hei! Olen lammas!"
Tässäkään hypyssä en myödännyt tarpeeksi, en pääässyt kunnolla mukaan hyppyyn kun askeleet eivät sopineet ja Silver teki miniaskeleen.
"Varokaa! Olen vaarallinen krokotiiliponikäärme!"
Tässä kuvassa Silver protestoi sitä että puomi tippui. Jos puomi tippuu ja poni tietä että se oli oma syy, niin se yleensä nostaa pään niin korkealle kun martingaali sallii ja juoksee niin kovaa mitä pystyy. Ja korat luimussa, tietty.
"Olen kameli!"
Tässä se myökin protestoi jotain, en tiedä oikein mitä. Isla on ratsastaja ja en tiedä että mitä se teki joka oli ponin mielstä epämukavaa tai jotain.
 ...


Jos Silverin mielestä jokin asia on epämukava, se kyllä näyttä sen! Ja se onkin tosi hyvä. On se silti senverran ponimainen, että jos sokin on väärin niin se kylläkin näkyy. Eniten hassuja ilmeitä on kun hyppään esteitä, jos jään edes vähän kiinni ohjaan ja en muista myödätä. Myötäämistä pitäisi todellakin harjoitella, se ei ole hyvä jos hyppää ja ei anna hevoelle tilaa.

Olen juuri nyt leirillä ponilaaksossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!