perjantai 24. heinäkuuta 2015

Viikon ratsastukset

Maanantaina oli koulutunti. Poni oli toi hyvä! Tunti meni tosi hyvi. Tehtiin aika paljon siirtymisiä. Alussa poni oli tosi hidas, mutta loppua kohti vauhti parani. Alussa sitä piti herätellä raipalla aika paljon, mutta kun se heräsi ei tarvinnut raippaa käyttää lainkaan. Poni ei ollut yhtään niin jäykkä kun pari viikkoa sitten.



Tiistaina äiti oli tunnilla, mutta Keskiviikkona menin ilman satulaa. Ensin menin kentälle ja kävelin pari kierrosta. Ehdin ravata vain kierroksen kunnes totesin että siellä ei voi ratsastaa. Koko ilta ja yö oli satanut, joten kenttä oli ihana uima-allas.. Piti sitten mennä maneesiin.

Poni oli sinäkin päivänä tosi hyvä, alussa tosi hidas pohkeille. Vähän raipalla pohkeen taakse kun kutitti, niin toimi jo paremmin. menin ehkä vain 15 minuuttia, koska keskiviikko on vähän kevyeempi päivä. En laukannut kun ehkä pari kierrosta molempiin suuntiin. Poni oli tosi kevyt kädelle ja tosi kiva ratsastaa. Isla meni minun jälkeen vielä vähän aikaa, ehkä jotain 10 minuuttia. 

Kuvissa surkea maneesilaatu, pahoittelen :-(




Torstaina olimme taas koulutunnilla. Poni oli taas tosi hyvä, alussaa hidas niinkuin toisina päivinä. Kun tehtiin askeleen lyhennystä ja pidennystä, poni oli tosi hyvä ja herkkä avuille.

En tiedä jos Silver oikein pääsi oikeuksiinsa, minulla ei ollut ihan hyvä olo. Alussa sattu vähän vatsaan, mutta se loppui melko pian. Jotenkin olin silti tosi väsynyt, ja vaikka yritin kovasti keskittyä niin se oli vaikeaa. Lopussa ravi oli tosi hyvää ja joustavaa, mutta alussa en saanut ponia edes taipumaan kunnolla. Mutta se oli täysin minun syytäni, en vain jotenkin pystynyt alussa keskittymään kunnolla.

Tunnin aikana alkoi vähän tihkuttaa vettä, mutta sei ei lainkaan haitannut.

Minulla oli uudet sukat päälläni, todella ohuet "saapassukat". Kun laitoin kengät jalkaan niin ne tuntuivat aivan kauhean isoilta, ja ratsastaessa ne hölskyivät jaloissa. Kengät eivät olleet liian pitkät, mutta aivan liian leveät. Sukat sen siaan olivat tosi hyvät. Pitää jotenkin ratkaista tämä ongelma, koska se häiritskee ratsastusta. Haluan silti käyttää niitä sukkia, koska ne ovat tosi hyvät.








Tässä on nyt kuva jonka tein:


Tuossa siis esimerkkejä mitä harjotuksia teimme. 


 Menen huomenna itsenäisesti harjoittelemaan powercup finaalin kouluosuutta. Sunnuntaina ISla lähtee maastoon. Ehkä tulee jotain kuvia. Mutta enemmän siitä sitten!


Pepe on myös tullut takaisin koulutuksesta, enemmän siitä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!