perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kolmen päivän ratsastukset

Tiistaina teimme tunnilla puomitehtäviä. Äiti oli toivonut sitä opettajalta, koska se tekisi hyvää Silverille. Tehtävissä mentiin voltteja kulmissa ja yhdellä pitkällä sivulla puomit. Laukassa piti laukata puomeja päin, mutta juuri ennen niitä piti siirtyä raviin ja ravata puomit, koska ne olivat ravivälit. Silverin kanssa se sujui oikein hyvin. Alussa Silver oli aika hidas mutta loppuunpäin se parani.

Alussa kenttä pöllysi kauheasti



Keskiviikkona Isla ratsasti maastossa, mutta Tortaina oli minun tunti.

Meitä piti olla kaksi tunnilla, mutta toinen hevonen ontui vähän, joten saimme yksityistunnin. Harjoittelimme vähän asioita jotka tulevat Powercupin kouluosuuteen, esim peruutuksia ja keskiravia. Peruutukset eivät oikein sujuneet, niin Laura (opettaja) tuli vähän auttamaan raipalla. Peruutuksia pitää siis vähän harjoitella.. Menimme koko tunnin (alku ja loppuverkkaa lukuunottamatta) ympyrällä. Sain ponin kulkemaan omalla moottorilla ja koko tunti meni tosi hyvin. Teimme sellaisia harjoituksia että piti mennä poli ympyrää perus ravia/laukkaa ja toinen puolisko sitten Paljon kovempaa. Lopptunnista alkoi sujumaan tosi hyvinkin. Alussa poni oli vähän hidas, mutta se heräsi aika hyvin. Eikä se ollut kauhean jäykkä. Tämä tunti meni paljon paremmin kun Tiistain tunti.

peruutuksia




keskiravia



Tänään, eli Perjantaina menin Jontella. Se sujui paremmin kuin viime kerralla. Jontte tuntui tosi isolta Silverin jälkeen. Teimme etuosakäännöksiä melkein koko tunnin ajan. Olimme maneesissa koska oli satanut koko yön ja kenttä oli ihan litkua. Maneesissa oli tosi kuuma, melkeinpä trooppinen ilma. Joten piti pitää taukoa aika usein. Olen silti oikein tyytyväinen ratsastukseeni ja Jontteen.


Tässä ilmeeni on niin kamala etten halua julkaista sitä. Mutta Jontte oli niin hieno niin oli pakko vain laittaa joku kuva naamani eteen..



Kaikki kuvat ovat äitini ottamat.

Olen nyt tekemässä yhtä kuolainten liuottamis testiä, kerron siitä lisää jossain toisessa postauksessa.

Tänne blogiin on ilmestynyt pari uutta lukiaa, joten tervetuloa tänne! Olen tekemässä nyt ihan uutta ulkoasua, koska jotkut ovat sitä toivoneet, ja olen itsekkin jo vähän kyllästyt tähän. En oikeastaan ikinä ole ollut ihan tyytyväinen tähän, siitä puuttuu jotain, mutta en keksi mitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!