lauantai 2. toukokuuta 2015

Kurainen kenttä+ponin kanssa tunnilla=Poni ja kuraiset kintut

Moi! Minä kylmään aina ponin jalat rasituksen jälkeen, joko vedellä tai kylmäyssuojilla. Voin kertoa siitä enemmän joskus videolla. Mutta kylmään jalat vedellä nyt kun ei enää ole talivi ja lunta maassa, ja tapeeksi lämmintä niin että poni ei vilustu.

Mutta nyt siis asiaan, eli kuraisiin kinttuihin. Keskiviikkona satoi melkein koko päiviä ja kenttä oli Torstaina ihan mutaa. Löytyi kylläkin myös kuivia kohtia, mutta yli puolet koko kentän pinnasta oli melkein kun iso lammikko, täynnä pieniä saaria (hiekka). Ja olin siis Torstaina koulutunnilla, siitä enemmän TÄSTÄ. Ja taas aiheesta toiseen.. Mutta joo, ne käpälät. Ne olivat siis ihan kuraiset, kuten kuvissa ehkä näkyy. Pesin ne kunnolla samalla kun kylmäsin jalkoja, mahan alta piti ottaa jonkinlaisella märällä rätillä, kun ei viitsi kylmällä vedellä ihan mihin sattuu ruiskutella. Pitää muistaa että vielä ei ole kesä, vaikka miten paljon sitä haluaisikin ;)

Aion nyt vapun aikana tilata uuden tietokoneen, jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti. Joten siiten pitäkää hatuistanne kiinni, silloin alan videobloggaamaan. Silloin tulee enemmän tietoa kaikesta kivasta mitä kesällä on luvassa. Ja kyllä, en minä aija ainoastaan leiristä höpistä. En aijjo videobloggata ihan "tavalliseen tapaan" vaan siitä tulee vähän erikoista, joos kaikki siis menee suunnitelmien mukaisesta, ja saan Adome Premiererin. Sekä jonkinlaisen Photoshopin. Enemmän videobloggauksesta, uudesta koneesta ja kesäsuunnitelmista siis myöhemmin.


Nyt saatte nauttia kauniista kuvista puhtaasta ponista!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!