torstai 5. toukokuuta 2016

Ensimmäinen kerta Ettanilla Suomessa

Kuva: Ottilia
 Tänään menin Ettanilla ensimmäistä kertaa kun se on Suomessa. myöskin ensimmäistä kertaa kun se on minun omistuksessa. Menin myös ensimmäistä kertaa elämässäni hackamoreilla. Ettan on jo alkanut hyväksyä hackamoret, ja meni oikien hyvin.

Nixo oli pitämässä "tuntia", sillä Nixo on mennyt Ettanilla eniten ja osaa autaa minua.


Kuva: Ottilia
 Ettan tuntuu jopa paremmalta nyt täällä kun Virossa. Siellä se oli enemmän stressaantunut. Loppua kohden hevonen ei painanut melkein yhtään kädelle ja oli tosi rentona. Yleensä ettan siis painaa kädelle ratsastaessa. Se on kovasuinen, mutta samalla tosi herkkäsuinen. Se ei kestä sitä että sillä on metallia suussa.

Kuva: Ottilia
 En muistanutkaan enää miten ihana laukka minun hevosellani on. Tosi ihana, vaikka itse sanonkin.

Kuva: Ottilia

Kuva: Ottilia
Ravissa on vähän vaikeampi istua, se nimittäin pomppii aika paljon. Se vaatii aika paljon vatsalihaksilta. Kuitenkin samalla pehmeä, sinua ei satu mihinkään, sinä vain pompit. Kyllä minä siihen varmaan totun nopeasti.
 Satula oli omasta mielestä tosi mukavan tuntunen, eikä siihen kiinnittänyt huomiota ratsastaessa. jalustimet olivat tosi tukevat, eikä jalka lähtenyt niitä irti. Ne pysyivät tosi hyvin jalassa, yleensä minulla alkaa jalustin heilua jalassa. Esimerkiksi kun koeratsastin Ettania, jalustin oli vähällä lähteä jalasta monta kertaa, se valui niin paljon eteen.On minulla ihana hevonen ♥

Isla ja ponny ♥
Joku tarkkasiläinen huomasi, että toinen jalustimista on väärinpäin.. En tajua miten en ole sitä huomannut satuloidessa.. Selkäännousussa sitä en myöskään huomannut sillä nousin selkään toiselta puolelta. No, kuitenkin x)

Kokosin äkkiä myös videon tämänpäiväsestä ratsastuksesta. Se on enneminkin sitä varten että jos joku kysyy minkälainen Ettan on sileellä, minä voin näyttää videon. Katsokaa kuitenkin ihmeessä!

8 kommenttia:

 1. Sulla on sun jalustimet väärin päin :D jos tiput, niin tuo puoli ei jousta, toinen joustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen on väärinpäin, huomasin itekkin kun editoin kuvia.. Toinen on kyllä ihan oikeinpäin, en tajuu miten en oo tota huomannu ku oon satuiloinu X)

   Poista
 2. Wautsi, miten hienosti Ettan menee sun alla 👌

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan näköinen hevonen! Onnea!

  VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!