tiistai 10. toukokuuta 2016

Kentällä auringonlaskussa itikoiden peittämänä

Nixo ja Ettan

 Päästiin vasta kahdeksalta illalla tallille. Siellä oli todella paljon itikoita, ja kuten ehkä tiedätte, Ettan on todella herkkä hevonen. Se riitti että itikka laskeutui sen pään päälle niin se jo hermostui. Hain sille aika nopeasti korvakupun, se helpotti vähän. Ötököitä oli todella paljon, melkein 15 itikkaa samaan aikaan Ettanin vatsan alla. Ötökät häiritsivät jopa omaa ratsastusta.

Nixo meni ensin, sitten minä. En laukannut yhtään sillä Ettan oli sen verran hermostunut. Oikeassa suunnassa se puski lapoja ulos, vasemmalle se kaatui sisäohjan varaan ja painoi kädelle. Ettan ei todellakaan ole helppo ratsastettava, sen pomppiva ravi ei auta asiaa yhtään. Mutta ainakin hevosessa riittä ratsastamista. Menen tänäänkin Nixon kanssa ratsastamaan, yritetään päästä aikasemmin niin että Ettan olisi rauhallisempi. Ötökät ovat pahimmillaan juuri illalla.


Loppuravit

Opimme tästä ainakin sen että Ettanilla on parempi ratsastaa siihen aikaan kun ei ole hyttyisiä tai muita ötököitä liikkeellä.


Taluttamiskuvat ovat ainakin Islan ottamia

2 kommenttia:

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!