tiistai 31. toukokuuta 2016

Match show 29.5.2016

Tästä samasta aiheesta saatta vielä tulla kuvapostaus myöhemmin. 

Olimme ensimmäisinä kehässä samaan aikaan Hannan ja Tempun kanssa. (joku ehkä muistaa sen kun menin Tempulla aika paljon viime vuoden lopussa, siitäkin on kerrottu täällä blogissa) En oikein tiennyt mitä piti tehdä, en ole aijemmin käynyt mätsäreissä. Mutta jotenkin sitten selvittiin ilman suurempia kömmähdyksiä. Temppu sain ykköspalkinnon ja Ettan kakkos. Tumari sanoi että jos hevonen olisi ravannut lujempaa niin oltaisiin voitettu. En tosiaankaan sannut sitä ensin ravaamaan, joten jouduimme ottamaan extra kierroksen kehän ympäri. ja kuitenkin temppu on oiekin hieno ruuna joka tosiaan ansaitsi ykköspalkinnon :)
Kaikki jotka saivat sinisen (kakkos ruusukkeen)  tulivat B finaaliin. Sieltä nostettiin sitten 3 hevosta A finaaliin. Tällä kertaa juoksin lujempaa ja ravaaminen onnistui ihan hyvin. Päästiin Ettanin kanssa A finaaliin.

Sain "juoniori esittäjä" erikoispalkinnon, josta olin hieman yllättynyt. Hieno, liila, vaaleanpunainen ja kultainen ruusuke :)

Pudottiin sitten viimesten joukossa pois finaalista.
Huomatkaa niskassa oleva tupsu..

Olen oikein tyytyväinen Ettaniin, se malttoi seistä paikoillaan yllättävän hyvin. PS of Swedenin High jump suitset olivat myös ekaa kertaa kokeilussa, ne sopivat Ettanille tosi hyvin.


Kaikki muut paitsi kaksi viimeistä kuvaa ovat Islan ottamia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!