perjantai 6. toukokuuta 2016

Ettanilla ratsastus


 Menin tänään myös Ettanilla. Se painoi enemmän kädelle kun viimeeksi, ja minun osalta meni huonommin kun eilen.

Saappaanvarret jäävät koko ajan satulan ja hevosen kyljen väliin. Se on todella ikävän tuntuista ja haittaa ratsastusta. Pitää varmaan hankkia uudet saappaanvarret, nykyiset alkavat olla jo vähän lyhyet. Kengätkin pitäisi hankkia, ne ovat jo ihan liian pienet. Vasempaan suuntaan meni oikein kivasti. Ravi meni myös ihan hyvin oikeaan suntaan, laukka ei onnistunut oikein. Vasemmalle meni paremmin, muttei kuitenkaan yhtä hyvin kun eilen.

Käteni ovat ihan liian heikot, tarvitsisin vähän enemmän treeniä. Ettania pitää pidättä melkein joka toisella askeleella, sillä kestää aika kauan kunnes saa puolipidätteet rehellisesti läpi. Ettan on muutenkin aika työläs ratsastaa, vaikka se helposti näyttää kentänlaidalta katsottua helpolta. Jos tämä ei ole urheilua, niin sitten ei mikään! Nixo meni minun jälkeen Ettanin selkään, Vasempaan meni tosi hyvin. Oikealle ei mennyt yhtä hyvin, muttei se mikään katastroofikaan ollut. Nixo menee Ettanilla huomenna Minnan tunnille.

Nixo ja Ettan

Käveltiin ratsastuksen jälkeen vähän ilman satulaa

Pepe ja Ettan


Tässä on vielä kuva bucasin loimesta. Se on auttanut kyllä huomattavasti, Ettania ei enää ärsytä hyttyset yhtä paljon.

Huomattiin että sen takajaloissa on ihan kunnon haavat. Parista kohdasta on vain lähtenyt nahka irti, mutta hurjalta näyttää kuitenkin. Tulimme siihen tulokseen että Ettan on potkinut ötököitä pois ja samalla kolhinut itseään. Haavat ovat sellaisissa paikoissa että toisen hevosen on sinne vaikea potkaista.

Me olemme nyt ostaneet sitten tarhasuojat ja putsit. Putseja ei laitettu päälle vielä sillä pitää antaa haavojen parantua ensin. Pestiin haavat ja laitettiin niihin haavasuihketta.


Ratsastusukuvat minusta ja Ettanista: Isla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!