keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Ettanilla ratsastukset

Nixo on nyt ratsastanut 3 päivää. Maanantaina meillä oli vielä Ludden satula lainassa. Laitettiin ensin oliivikuolain. Ettan ei pitänyt siitä yhtään, joten vaihdettiin hackamoreihin jotka lainasimme Heidiltä. Lopussa Ettan alkoi jo rentoutua.Tiistaina meillä oli taas hackamoret. Meidän satula oli jo tullut, eli se laitettiin. Satula näytti ainakin ihan hyvältä, pidetään nyt kuitenkin lampaankarvaa välissä kunnes saataan satulansovittaja vielä tarkistamaan. Ettan oli paljon parempi kuin toissapäivänä. Nyt sillä oli kuitenkin tosi paljon energiaa. Tänään en ollut iste tallilla katsomassa, mutta oli mennyt ihan hyvin. Huomenna Nixo menee ensin ja sitten minä.

Meidän uudet jalustimet tulivat myös Tiistaina. meillä on vihdoinkin freejumpit! En ole niitä itse vielä kokeilluy, mutta ne ovat Ettanin satulassa. Tilattiin myös hevarista bucacsen hyttysloimen joka tuli tänään. Ettania häiritsee hyttyset tosi paljon. Ja tänään kun oli 22 astetta, sille tuli kuuma vaikka sillä olikin ohut lomi.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja hienoa että teijän satula tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) Joo, oli tosiaan hyvä että satula tuli. Se tulikin yllättävän nopeasti.

      Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!