lauantai 12. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 12 - Joululahja toiveet
Sinänsä tänä vuonna ei ole kauheasti mitään toiveita. Tietty aina hevosiin liittyvät asiat ja raha ovat kivoja lahjoja, mutta pari toivousta minulla on.


1: Herätyskello lamppu. Herään aina 5  in ennen kuin pitäisi lähteä bussipysäkille, ja olisi ihan kiva että heräisin ajoissa. Olen kovasti yrtittänyt ajoissa heräämistä, mutta se ei ole oiken ole toiminut

2: Uusi kypärä. Vanha kypäräni on jo vaikka kuinka monta vuotta vanha, ja se ei varmastikkaan enää ole niin turvallinen.

3: Ystäväni hevonen kirja. Minun on ihan pakko saada tämä ihana kirja. Jos en sitä jouluksi saa, niin ostan varmaan itse.

4. Satulatuoli. Istun yleensä aika "könössä" kun olen tietokoneella, joten tuo auttaisi pitämään selän suorassa niin ettei se kipeydy.

Nämä asiat eivät olleet missään järkestyksessä, yhtä iloseksi tulen jokaisesta. En tule varmaankaan näitä kaikkia saamaan, mutta ehkä jonkun?

Kuitenki joulussa ei ole tärkein lahjojen saaminen, ja olen vuosien varrella huomannut että se lahjojen antaminen voi olla jopa hauskempaa.

Nyt on tasan 12 yötä jouluun! Hyviä päivänjatkoja sinne!

1 kommentti:

  1. Kokeilin tuollaista satulatyötuolia ja se vaikutti kyllä hyvältä ryhdin kannalta. Vaikka mä taidan olla melko toivoton tapaus, sen rautakangen tarttis selkään että pysyis suorana :P

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!