torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 17 - Mitkä olivat vuoden kohokohdat?
Vain 7 yötä jouluun! Tänään ajatellaan vähän vuotta 2015. Mitä tulee ensimmäisenä mieleen kun ajattelet vuotta 2015?

Ensinnäkin, leiri. Ponilaakson leiri oli ihan huippu, ja se että Silver oli mukana teki leiristä vielä tärkeämmän minulle. Yksi tämän vuoden tavvotteista kun oli että viettäisin ponin kanssas niin paljon aikaa kun vain suinkin mahdollista. Leiri oli ihana ja ensi vuonna uudelleen <3 Enemmän luettavaa leiristä löytyy tästä.
Toinen asia joka on jäänyt mieleen on pc filaanit takkulassa. Se fiilis kun on oikeasti jo kehden päivän kisoissa missä on ratsastajia jotka ovat tulleet joka puolelta suomesta :)

Tuloksellisesti ei ehkä mennyt ihan niin kun olin ajatellut, mutta katsotaan ensi vuonna uudestaan.. Tosi kivat kisat ja tyytyväinen kuitenkin poniin ja itseeni, en ollut vielä silloin kouluratsastuksessa ihan perillä mutta nyt syksyn aikana meno on parantunut niin paljon että että...

 Täällää uusinnassa menin myös ensimmäisen 90cm radan. Enemmän kisoista voi lukea tästä postauksesta.Paras ponini <3

Yksi uusi asia mitä tuli kokeiltuä tänä vuonna oli maastoesteet. Olivat tosi kivaa vaihtelua mutta taidampa kuitenkin pysyä ei kiinteiden esteiden parissa...

Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi kun ajattelet vuotta 2015? Jäikö jotain tekemättä tänä vuonna?

5 kommenttia:

 1. PC kisat oli kyllä aivan parhaat, vaikkei meilläkään ihan täydellisesti mennyt! :D <3

  VastaaPoista
 2. Itselle tulee mieleen oma leirini Ponilaaksossa ja syksyn estekisat. Leiriporukka oli aivan mahtava ja mulla onkin aivan älytön ikävä änkyttäjiä. Onneksi yksi leirikaveri on samalla luokalla kanssani ja käy vielä samalla ratsastustunnilla leirillä olleen siskonsa kanssa.

  Estekisat jäivät erityisen hyvin mieleeni, sillä sain siellä Rutun kanssa ensimmäisen ruusukkeeni kovatasoisessa luokassa. Kyseessä olivat vielä ensimmäiset estekisat Rutulla ja ensimmäinen 80-90cm luokkani kisoissa. Olinhan mä leirikisoissa ja muutenkin tunneilla mennyt sen korkuisia Rutulla, mutta kunnon kisoissa se oli ensimmäinen kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leirit on juurikin ne jotka yleensä jää mieleen, ainakin jos ne ovat ponilaaksossa ;) En ole ikinä ollut niin kivalla leirillä, kolmen tunnin ajomatka kannatti!

   Poista
  2. Ponilaakso on muutenkin tallina siitä kivoimmasta päästä. Omalta paikkakunnalta ei löytynyt semmoista tallia, missä olisin näin jälkikäteen mietittynä viihtynyt niin hyvin kuin Ponilaaksossa. Oon nyt pian kaksi vuotta ajanut viikoittain sen 40 kilometriä sinne tunneille ja ensi kesänä olisi jo kolmas leirinikin siellä - ikä ei vielä paina, mutta ehkä sitten kun täytän 18 niin leirit taitaa jäädä pois.. Ainakin leiriläisenä, ehkä sitten alan olemaan leiriapulaisena :)

   Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!