sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 20 - Linkatut blogit top 4




olen nyt siis valinnut 4 omaa suosikki kaikista linkatuista blogeista. Löysin paljon uuttaa kivaa luettavaa, kiitos kaikille linkkaajille!








Valitsin nämä blogit:


Naurava ponityttö - senjassofia.blogspot.fi

Senjan blogia tykkään seurata juurikin siksi että olen ponilaaksossa käynyt leirillä tänä vuonna, ja luultavasti lähdetään sinne kaverin kanssa myös ensi vuonna. Ponilaakson poneista ja hevosista on kiva lukea.

Postauksia voisi tulla välillä useamminkin, mutta se ei sinänsä haittaa. Rakastan blogin nimeä, se jäi heti mieleen kun kävin ensimmäistä kertaa katsomassa tätä blogia. Ulkoasu ei ole ihan omaan mieleen, mutta ei kuitenkaan häiritse millään tavallaa ja on aika simppeli. Siitä ei mitään "vau" elämystä tule, mutta voisin hyvinkin pitää omassa blogissa. Esittelysivut ovat kivat. Liityin blogin lukijaksi joskus pari kuukautta sitten, eli blogi ennestään tuttu.

Pidän Senjan kirjoitustyylistä, ja kuvat ovat tosi kivoja.

Tälle blogille antaisin kouluarvosanan 9 1/2 



Kaksi kimpaletta kultaa - siljanponit.blogspot.fi

Jumbo ja prinssi ovat tosi suloisia, etenkin Jumbo. Tätä blogia olen seurannut jo vähän kauemminkin, ja vähän tiuhempaa postaustahtia kaipaisin. Ulkoasu on oikein kiva, enkä näe siinä mitään parannettavaa. Esittelysivut ovat kivat, etenkin Sijan oma. Nauroin itsekseni kun ensimmäistä kertaa luin Siljan esittelyn; "ihmistyttö, 162cm, re 80cm ye 90cm, h:B-A" Siljalla on persoonallinen kiva kirjoitustyyli.

Kivoja kuvia ja kiinnostavia postauksia, mutta postaustahdissa olisi parannettavaa. Sekä uusia kuvia olisis kiva saada useamminkin.

Tällenkin blogille kouluarvosana olisi 9 1/2




Elämän murusia - elamanmurut.blogspot.fi

 Ulkoasu on simppeli ja ihan hyvä, mutta se ei sinänsä kerro että blogi kertoo hevosista. Kirjoittajalla, Miljalla, kiva tyyli kirjoittaa. Liityin ehdottomasti tämän blogin lukijaksi. Kuvat ovat kivoja, mutta tämänkin blogin kohdalla postaustahdissa olisi parannettavaa. Ei kuitenkaan paljoa, mutta joskus postaukset jäävät harvaan.

Esittelysivut ovat hyvät, oikein kivoja postauksia ja yleisesti kiva blogi.

Antaisin blogille kouluarvosanan 9+




Pieni Suuri hevonen - pienisuurihevonen.blogspot.fi

Tämäkin blogi oli minulle uusi tuttavuus, blogilla vain vähän lukioita muta ansaitsisi kyllä enemmän. Ulkoasu on tosi kiva, persoonallinen. Tara ja Nikita ovat tosi suloisia. Kuvat blogissa ovat oikein hyvät, ja textissä ei paljoakaan virheitä löydy. Postaustahti on riittävä, ja kiinnostaa seurataa Tiinan ja hevosten elämää omalla maalaistallilla!

Oikein kiva blogi ja liityin heti lukijaksi!

Kouluarvosana tälle blogille olisi 9+

Kaikki osallistujat: Tiina, Milja, Silja, Riia, Senja, Kris,  Ronja, Christa, Sini, Anni, Ida, sekä Siiri ja Aino 


Kiitos ihan tuhannesti teille kun viitsitte osallistua!

3 kommenttia:

  1. Kiitos paljon arvostelusta! Joo tuossa postaustahdissqa pitäis parantaa, mutta ei vaan meinaa millä'än saada hyvinä kuvia niin on vähän turha postailla, hih tekösyitä:D

    VastaaPoista
  2. Oho, kiitos paljon tuosta arvostelusta! Postaustahti nyt on mitä on - sen myönnän ihan käsi sydämellä - mutta sellaista se ratsastuskoululaisen kirjoittelu aika pitkälti on :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos imartelevasta esittelystä :)

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!