tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 22 - Unelmien kisaoutfit
 Tänään jatkamme vähän samalla teemalla kun eilen, unelmilla
 


Sinistä ja valkoista. Suojat ja jalustimet voisivat hyvinkin olla mustat, mutta nämä ovat nyt vähän liioiteltu koska nämähän ovat unelmien kisaoutfit. Enpä edes usko että tälläisä varusteita on myynnissä. Olen jättänyt kuvista värittämättä varusteet jotka ovat ihan vain mustat.
 Tässä on kaksi, melkein samanlaista.  Jos näistä valitsisin yhden, niin se olisi luultavasti tämä alempi, tummansininen versio. Mutta omasta mielestä molemmat ovat kivat.

Jos tälläisen oikeasti haluaisi niin pitäisi varmaan teettää, ja se olisi aika kallista. En tiedä jos suojia edes voi teettää millään tavalla. Mutta kuten jo aijemmin sanoin suojat ja jalustimet voisivat olla ihan vain mustat.


Nämä värit sopisivat melkein minkä tahansa väriselle hevoselle.

Huominen luukku ei tule klo. 7.00, vaan niin aikasin kun suinkin ehdin. Luultavasti joskus vasta puolen päivän jälkeen, koska se luukku vaatii vähän fixailuja...

Hyvää joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!