maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 7 - eniten käytetyt huovat 2015

Kotona treeneissä niin nämä kaksi huopaa ovat olleet eniten käytössä:


Tällainen tumman harmaa schockemöhle huopa reunustettu vaalean harmaalla värillä. Olen sitä käyttänyt kun harmaa on aika neurtaali väri eikä mikään värpommi. Muutenkin niin on ollut tosi hyvä huopa eikä siinä oli oikein mitään valittamista.


sitten toinen aktiivisesti käytetty huopa on HV Polon musta huopa. Tätä en ole käyttänyt ihan yhtä paljon kuin harmaata, mutta melkein. Tämä on ihan kiva myöskin kun musta ei ole mikään ihan räikeä väri. Vaikka väreillä ei ole oikeastaan kauhean suurta vaikutusta mihinkään mutta haluan kuitenkin ettei siinä käy sillein että vihreä paita ja sininen huopa. Silloin musta huopa ja vihreä paita olisi parempi.

Nämä molemmat huovat ovat full-kokosia ja ne ovat Ianille ostettuja. Ian oli siis vanha hevosemme.

Esteillä olen käyttänyt todella ahkerasti estemallista cob-kokoista harmaata huopaa. Se mahtui vanhan estesatulan alle oikein hyvin, mutta kun vaihdoime satulan niin se ei enää mahtunut ja hankasi säkää, joten lahjoitimme sen ratsustallille tuntiponien käyttöön, koska huopa oli kuitenkin ihan kelpo kunnossa.


Löysin sitten tallin "saa ottaa korista" kelpo huovan, tummemman harmaan hieman somman. Se ei ole minkään merkkinen, mutta on ollut tosi hyvä ja korvannut vanhan ruskean huovan. Enpä muista kertaakaan kun hyppäisin jollain muulla huovalla kuin näillä. Toki kisoissa, mutta kotosalla.

Harmaa huopa sopii myös tosi hyvin camouflage ratsastushousuihini jotka ovat lempparit ja niitäkin käytetty ahkerasti, joten perus estevasrusteet ovat harmaat housut ja huopa sekä ihan minkä tahansa värinen paita.

Uudet suojat ja suitset ensimmäistä kertaa kokeilussa :)


Huopa olen käyttyt silloin kun ollaan vartavasten lähdetty kuvaamaan niin on ihana turkoosi huopani. Siihen sitten tietysti turkoosit pintelit ja turkoosi huppari.En ole katsonut onko huovassa mitään sen kummempaa merkkiä, mutta ainakaan ei mitään näkyvää.

Tätä huopaa toki käytetty myös ihan tavallisilla valmennuksilla, mutta eniten siis aina kun ollan lähdetty kuvaamaan.Sitten kisahuopaan. Tätä huopaa olen siis käyttänyt tämän vuoden kaikissa estekisoissa lukuunottamatta kahta. Huopa on ollut ihan super, tosi kivan värinen ja mallinen ja kaikkea. Meillä on tähän sopivat pinkit suojat mutta niitä ei ole tultua kauheasti käytettyä kun minulla on parhaat lamicellin suojat jotka ovat olleet todella ahkerassa käytössä. Suojia on sensijaan käytetty toisen pinkin kouluhuovan kanssa.Siinä oli meidän huopa suosikit 2015 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!