torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 3 - vanhoja ratsastusvideoita
Jatketaan samalla teemalla kuin eilen, mutta nyt on vuorossa kuvien sijalla videoita!


Olen siis nyt etsinyt videoita, ja ensimmäisten laatu on aika hirveää.. No, kuitenkin huomaa että olenhan minä ehkä vähän kehittynyt näistä ajoista ;) (linkki videoon)
Aina kiva käydä katsomassa jotain aloittelioiden tuntia, niin kauan kun sitä jaksaa katsoa. Muistelen aina sitä kuin itse olin aloittelia, ja kyysäsin siellä ponin selässä. Aina piti pellonpuoleisella pitkällä sivulla pelätä että poni pelästyisi ja ryntäisi pois. Joskus kun ajattelin ihan jotain muuta niin hevonen jolla menin kompuroi ja minä tuli kuperkeikalla alas.. Hihi, aika kiva muistella :D2 kommenttia:

  1. Millainen luonne Tempulla on? Saisinko pitkää ja rehellistä romaania ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, yritän vatsasta nyt niin rehellisesti kun vain suinkin pystyn. Taluttaessa Temppu välillä vähän kiihdyttelee, mutta kun sille sanoo että sen pitää hidastaa niin se kyllä tekee sen. Hoitaessa heppa on ihana, ja tosi ystävällinen. Ratsastaessa sitä pitää pidätellä, ei saa kuitenkaan jäädä ohjaan kiinni. Aina kun tuntee että se lähtee vauhtia kiihdyttämään niin pitää pidättää. Siitä se sitten tulee paremmaksi tunnin edetessä. Sillä on nyt käynyt ratsuttaja kuukauden (?) ajan, ja en ole sillä sen jälkeen ratsastanut. Olen katsonut kuitenkin sen ratsastusta, ja nyt on nähtävissä jo suuri ero. Aijemmin ravissa sen jalat menivät enemmän ylös kuin eteen, ja nykyään se menee jo ihan rauhallista ravia tarpeeksi taitavan kuskin kanssa. Laukkatkin ovat menneet paljon eteen päin. Itse en lakannut sen kanssa kuin kerran, ihan pari askelta, joten laukasta en voi kauheasti kertoa. En muista oikein enää sen askellajien pehmeyttä, mutta ne eivät ole jääneet mitenkään erikoisesti mieleen joten empä usko että ne ovat ihan kamalat. On kyllä pakko sanoa että temppu on kyllä ihana, ihan kuin nallekarhu hoidettaessa. Kuitenkin ei sovellu ratsastuskouluun kokemattomien ratsastajien ratsuksia joten toivotaan nyt että sille löytyy oikein oikein kiva koti, sen se on kyllä ansainnut. Onhan silllä ihan potentiaalia esteille, kunhan vaan jarrut löytyisi, hyppää hyvällä hyppytekniikalla. Toivottavasti oli tarpeeksi pitkä romaani ;)

      Poista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!