keskiviikko 10. elokuuta 2016

Rio ohoi!

Jotkut ehkä tietävät jo tästä asiasta. Lähdemme 11.8 kohti Brasiliaa ja olympialaisia. Tulemme takaisin suomeen 23.8. Blogi ei tule olemaan tauolla, olen tehnyt ajastettuja postauksia niin varusteista kuin kuvien muokkauksesta.

Brasiliassa mennään katsomaan mm. esteratsastuksen finaali. Enemmän tästä aiheesta varmasti myöhemmin!


Nixo liikuttaa Ettania sen ajan kun ollaan poissa. Ettan lähtee Nixon kanssa nyt Launataina Ainoon kisoihin ja Ettanin elämän ensimmäiset koulukisat olisivat vuorossa 21.8 kun tallillame järjestetään tallikisat :)Jos teidän kommetteja ei julkaista tai jos en vastaa niihin, tämä on siis syy siihen. Kommentejja saa silti todellakin mielellään laittaa tulemaan :) 

Eli kaikki postaukset jotka tulevat 11.8 ja 23.8 välisenä aikana ovat ajastettuja. Voi olla että päivitän jotain instagramissa, käykää seuraamassa @justbe.brave (linkki)


Olemme ehdolla elokuun esteratsukoksi playsson.netissä, käykää ihmeessä äänestämässä meitä ihan vain kommentoimalla! Linkki playssonnet instgarmiin tästä.

1 kommentti:

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!