maanantai 22. elokuuta 2016

Valkkutunti - Perjantai 29.7

Kaikki postausken kuvat ovat Hanna Juvosen ottamia, kiitos paljon!


Silver oli saikulla joten tuurasin Islaa ja ponia heidän valmennustunnillaan. Alussa en saanut yhtään tuntumaa Ettanin suuhun. Ajattelin että mitäköhän tästäkin tulee. Oltiin melkein koko tunnin ajan keskiympyrällä. Tehtiin alussa käyntiväistöjä. Ravissa pienennettiin ympyrää ja sitten väistettiin takaisin ulos isolle ympyrälle. Kun tämä tehtvävä alkoi sujumaan molemmissa suunnissa niin aloimme tehdä töitä laukassa.
Seuraavana tehtiin puoli ympyrää laukassa ja toinen puoli ravissa. Kun tämä sujui niin menimme koko ympyrää laukassa. Tässä vaiheessa Ettan oli jo oikein kiva ratsastaa.


tämä kuva on esiintynyt jo instagramissa (@justbe.brave)


Teimme laukkaaa kolemmissa suunnissa jonka jälkeen siirytiin tekemään avotaivutuksia ja väistöjä. Ne menivät yllättävn hyvin, vaikka ovatkin vaikeita Ettanille. Tehtiin myös vähän vastalaukkoja jotka Ettan hoiti oikein hyvin. Kerran hän vaihtoi laukan juuri ennen raviin siirtymistä klun itse keskityin jo hidastamiseen, mutta sain todella helposti nostettua vastaluakan uudestaan.
 Tähän tuntiin olin todella tyytyväinen. Ettan oli lopussa super ratsastaa!


Tämä on viimeinen ajastettu postaus, seuraavana postauksena voitte siis odottaa matkapostausta :)

1 kommentti:

  1. Tosi kivan näköstä menoa sulla ja Ettanilla, vautsi! Ootte kyllä kehittyneet ratsukkona ihan hurjasti, teidän menoa & kehittymistä on ollut ilo seurata :)

    Pörheää Menoa

    VastaaPoista

Kommentoi tähän alle, kiitos♥

Kommenttisi näkyvät sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne, joten älä lähetä kommenttia uudelleen. Hyväksyn kaikki kommentit. Otan ilomielin vastaan rakentavaa kritiikkiä, kiva jos lukiat haluavat kertoa mielipiteensä niin että voimme tehdä yhdessä tästä blogista entistä paremman!